bilindigi gibi her hava yolunun standart bagaj agirlik limitleri var bu agirligi gecerseniz gozunuzun yasina bakmadan zezayi kesiyolar yuklu miktarda bedel oduyordunuz ... hangi havayolu sirketi kac kiloya kadar bagaj a izin veriyor ??????
bilindigi gibi her hava yolunun standart bagaj agirlik limitleri var bu agirligi gecerseniz gozunuzun yasina bakmadan zezayi kesiyolar yuklu miktarda bedel oduyordunuz ... hangi havayolu sirketi kac kiloya kadar bagaj a izin veriyor ??????
http://www.seatguru.com
Bu siteden birçok havayolunun bagaj, check-in veya koltukları ile ilgili bilgi edinebilirsin.
tşk. paylaşım için
teşekürler
KLM havayollarının taşıma sınırı
el bagajı en fazla 8 kg
ve 2 tane bavul olmak üzere 26 sar kg
![]()
tesekkurler limo , bende haziranda KLM ile Usa ya aktarmali ucucam hemde ne aktarma antalya istanbul amsterdam detroit arizona ...
gecen sene yanlis hatirlamiyorsam british ile ucmustum bagasim 25-30 kg arasindaydi problem cikmamisti tek bagajim vardi el bagaji zaten hafifti ..
bu sene klm ile ucucagim yine yuklu gidicegim iki bagaj toplam 52 kg taSINIYORMU yoksa benmi yanlis anladimyada iki bagajin toplamimi 26 kg olacak sen yazmissinda benim anlama ozrum var kusura bakma
![]()
Ben cevap vereyim, her bir bagaj başına 26 kg, yani toplamda 52 kg'a kadar taşınabiliyor.
KLM'nin servisi güzel ben memnun kalmıştım
admin (at) turkishwat.net
delta'nın ki 23+23 kg agırlıgında toplam 2 bagaj.
peki türk hava yolları? yok burda...
Ardakadaşlar Tek bagaj 52 kilo olabilirmi yoksa iki tane bagaj mı almak gerekiyor?
Delta resmi sitesinde yazan
2 x 22,5 kg bagaja
1 x 18 kg yaniniza alabilirsiniz.
peki
fazla olan kg başına ne kadar ücret alıyorlar?
bilen var mı ortalama?
ey ahali yakın zamanda uçacağımdan saatler sonra...
forumda bulamadım
tam olarak
ben laptopumu sırtıma asıp bır de sırt çantası taşıyabılıyormuyum
haydi yardımsever dostlar bır el atın bu işe
yanı bır el bagajı artı laptop
nası fıkır
ben bir bavul bir el bagajı bi de sırt çantası götürüyorum sorun olur mu?
arkadaşlar klm ile gidiyorum ben.
giderken laptop ımıda yanımda götürücem.
bu el bagajının 8 kg lık ağırlığına dahilmi laptop yoksa el bagajı(8kg)+laptop(2,5) mı olucak??
bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen???
www.seatguru.com adresinde aşağıdaki gibi bir yazıya ulaştım.sanırım uçağa toplam 10 kg ağırlığında bir bagaj ve artı bir çantayla binebiliyoruz.doğrumu?yanlış mı anlamışım yoksa?
Each passenger is allowed to carry on one bag and one personal item such as a purse or briefcase. Assistive devices and outer garments do not count as personal items. All carry-on luggage must fit in the overhead bin or under the seat in front of you and adhere to the following requirements:
Maximum Dimensions of Carry-on Luggage: 22in x 14in x 10in/55cm x 35cm x 25cm (length x width x height)
Maximum Weight of Carry-on Luggage: 22 lb/10 kg
*If you are in the World Business Class or Europe Select Class you will be allowed the above, plus a garment bag or briefcase not larger than 20cm deep and 17.5 pounds/8 kg.
REMINDER: Bulkhead seats do not have underseat storage during take-off and landing.
kimse yokmu klm yle gidip laptop ınıda götürcek ya?
arkadşlar bi sorum var. 2 bavul dışında 1 laptop ve 2 el bagajı alsam sorun çıkar mı acaba alnalar varmış duydum
kabine mi almayi dusnuosun bu saydiklrinin hepsini sen?
S-pectacular
ben abd de ıc hatta bır adamın ıkı kucuk kabın bagajı aldıgını gormustum ıkısıde kucuk cantaydı :S
Peki.
el bagaji altabide yani na..hatta gitar al bide labtop al..
ama onlarinda belli kilolari var sonucta..zaten orda gorevliler goze kucuk gelen el bagajlarina bakmiolar bile..ama bazilari nerdeyse valiz tarzi bisler sokmaya caliolr..ozamn zaten devreye giriolra hemen..sen bi gel bakim bole diolarr![]()
S-pectacular
arkadaşlar türkiye ye erken dönen birisi olarak (27 ağustosta türkiyeye döndüm) bu konuda kendi çapımda paylaşımlarımı sunayım. british airways ile geldim washingtondan bindim bagaj sınırımız checked baggage için 23+23 2 valiz olcak şekilde toplam 46 kiloydu. birde carry on baggage vardı ben yanıma büyük boyutlarda bir turist çantası almıştım bişey demediler. hatta uçağa hem laptop çantası hemde küçük bir bavulla giren yolcular gördüm. bu arada konuyla ilgisiz olcak ama aktarmalı iseniz aktarma arası en az 2 saatiniz olsun benim ingiltere uçağı aktarma arası 1 saatti ve güvenlikteki kuyruktan dolayı uçağı kaçırdım ve londra-istanbul uçağını kaçırdığım için türkiyede istanbul-kayseri thy uçağınıda kaçırdım Türk hava yolları böyle mağdur olanlara hiç yardımcı olmuyorlar gözümde artık thy= sıfır neyse bagaja geçelim. thy bagaj sınırı isterseniz 50 tane valiziniz olsun toplam kilo sınırı 20 kg. ama benim 2 bavul toplam 28 kilo geliyordu (15+13) ben ordaki hiç yardımcı olmayan kadına anlattım durumu zaten uçağı kaçırdım benden tekrardan bilet parası aldınız ben amerikaya öğrenci olarak gitmişim durumum belli valiz kitap dolu dedim. o da öğrenci belgeni göreyim dedi bende hacettepe uni. nin kimliğini gösterdim tmam dedi bu seferlik alalım bari dedi. biraz konuşup üstüne giderseniz bagaj sınırı felan türkiyede dert olmuyor![]()
23+23 iki bağaj tek bağaj 46 olmaz
8+8 iki el bağajı tek bağaj 16kilo olmaz
artık sormayin beaa
sende sanki kız sana hayır yapmış giib konuşuyon ana avrat duz gitseydin keşke ...
bende kacırdım air france di benden cok durumumu anlattığım bilet gorevlisi üzüldü..nerdeyse beni yataga atıcaktı o kadar ilgilendi yani ..sednden bağaj parası almak istemesi tatmem hayinliktir bole şey olmaz british airway almıyo thy ye alıyor bunalr ufak hesaplar peşşşşinde koşuyorlar buyuk resmi gormuyolar ..bedne zaten binmiyodum thy ye artık buda bi vesile oldu mumkun olduğunca avrupalı amerikalı şirketlerle seyhat ediyorum neyze sinirm tepemde askerliği tecil edicem 3 gunde anca sıra 2 hafta sornaya sıra aldım türkiyeden iyice bıkmışım zaten bi vesile olsasda siktir olup gitsem bu ülkeden
@richard99
gergin gordum seni bgn..agresif takiliosun
S-pectacular
arakdaşlar bi cevap lütfen sizce 2 bavulum var onun dışında laptop var. el bavulum 1 tane ama fazla eşyam var 2 el bavulu alsam sorun olur mu
2 el bavuluna bisi olmaz zaten..labtobnuda al sorun cikmaz..umarim bu bunlar 15-20 kilo degillerdir![]()
S-pectacular
yok yaa biri sırt çantası en fazla 3 4 kilo olur diğeride ufak bi bavul o da muhtemelen 7 8 kilo fln olur bi de laptop var sorun çıkmaz inşallah
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks