Biliyorum belki biraz gec oldu ama gecde olsa yazmak istedim gidecek olan arkadaslara belki faydam dokunur
Arkadaslar merhaba ben 2008 yazını hammond/louısana da gecırdım kasırgayı da gördüm ve bu sitede okudugum birçok seyi orada bizzat yasadım olumlu olumsuz bu yusden turkishwat’a gercekten cok tesekkur edıyorum.
Benim için çok guzel bi deneyimdi forumda necro arkadasımızın anlattıgı gibi bazı yerleri harabe bi şehirdi new orleans bir ay kadar işsiz kaldım gercektende turkıye de imzaladıgınız job offer ‘ın amerıkada hıc bir önemi yok çünkü orada size tekrar imzalatıyolar bi sürü belge.
Nese gıttım oaraya 1 temmuzda ordaydım meshur halına(supervısor) bizi aldı zenıth/metaıre ye goturdu bı ındık arabadan en az 15 tane turk hepsı issiz ertesi gün on kişilik bi grup dokuzu türk chicagoya giiti seker fabrıkasında calısmaya
sen new orleans diye gel chicagoya git işte Amerika gercegi arkadaslar ne zaman ne olacagı bellı olmuyo basnınza her an hersey gelebılır gıtmeden once bunları dusunun hazırlıklı olun bole seylere.
Tabı o gurubun ıcınde ben yoktum bizden parayı alan halına 400 dolar kayboldu araya 4 temmuz gırdı falan baya bı bekledım sona bana dedıkı shell gas statıonda ıs var yaparmısın Mustafa dıye bı arkadasla beraber bıze o ısı bulmus tamam dedım demez olaydım bi gittik east new orleans a berbat bi yer azgından salya akan adamlardan tut altın dıslı gacılara kopru altında karpuz satan adamlara dılencılere kadar ne ararsan var
Dort gun felan traınıng yaptım sona dedım kı yok kardesım ben bu ısı yapamıorum bana baksa ıs bul halına ocagına dutsum oda sagolsun hammond mc donaldsta baksa bı ıs buldu yanı ıkı hafta kadar bır zaman ıcınde yanı ben işe tam 28 temmuzda basladım 1 ınde geldım ama 28 ınde gercekten ıse baslayabıldım.
Yoruldum ara verıyomm…
Bookmarks