Work and Travel
Toplam 121 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: J1'dan F1'a geçiş ilgilenenler buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arrow j1 i f1 yaptik da sonrasi?

simdi arkadaslar, sorun f1 a gecmek degil burda yaziliyosunuz bir dil okuluna 300dolar kadar da sevis yatiriyosunuz ve statunuz degismis oluyor ama asil sorun bundan sonra basliyo. tr ye giderseniz geri gelmeniz icin yeni f1 vizesine basvuru yapmak zorundasiniz...
    ben universiteyi burda bitirmek icin statumu degisitrdim ve universiteye kaydoldum.\ ve bu yaz ilk defa tr ye ziyaret etmek istiyorum ama vize almada riskler var tabi
    asil soru su: wat la abd ye gelip de statusunu f1 olarak degistirdikten sonra tr ye donupte f1 vizesi alabilen birisi VARMI????????????
    varsa kendisinden cevap yazmasi onemle rica olunmaktadir.............

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı çelebi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi arkadaslar, sorun f1 a gecmek degil burda yaziliyosunuz bir dil okuluna 300dolar kadar da sevis yatiriyosunuz ve statunuz degismis oluyor ama asil sorun bundan sonra basliyo. tr ye giderseniz geri gelmeniz icin yeni f1 vizesine basvuru yapmak zorundasiniz...
    ben universiteyi burda bitirmek icin statumu degisitrdim ve universiteye kaydoldum.\ ve bu yaz ilk defa tr ye ziyaret etmek istiyorum ama vize almada riskler var tabi
    asil soru su: wat la abd ye gelip de statusunu f1 olarak degistirdikten sonra tr ye donupte f1 vizesi alabilen birisi VARMI????????????
    varsa kendisinden cevap yazmasi onemle rica olunmaktadir.............
    muhakkak ki vardir ama riskli is vermezlerse okul yarim kalir...
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar oncelikle ben su an illionis waukeganda six flagsde calisiyorum 1 ay sonra isim bitecek. Burdan dil kursu sertifikasi aldiktan sonra eger meslegimle ilgili uygun bir is bulamazsam trye geri donup abdye tekrar gelmeyi dusunmuyorum.

Okulumda bittigi icin Chicagoda(bildigim tek sehir burasi daha uygun bi sehir varsa orayada gecebilirim) sertifika alabilecegim bildiginiz bir dil kursu veya benzeri bir ogretim kurumu varmi?

ikinci sorum dil kursunu bitirebilcek sekilde j1 vizemi f1 vizesine mi cevirmem gerekiyor yoksa j1 vizemlede dil kursunu okuyabilme ihtimalim varmi?

son sorum ise kirayi ve dil okulunun parasini odeyebilmek icin calismam gerekiyor benim trde grafik tasarim uzerine 3-4 yillik is tecrubem var asgari maas alarak kendi meslegimle ilgili burada is bulma ihtimalim ne kadar?

cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)