Dalgalı bir günde destin-miramar beach de çekmiş olduğum kısa video:
http://www.youtube.com/watch?v=-RWwyz9baEg
devamı gelecek,bekleyin...
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
Bu sene Destin'florida'ya gidecek yok mu? giden olursa buraya yazın mutlaka,elimden geldiğince yardımcı olurum size.
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
arkadaşlar meraba bu ilk mesajım, çıtır üyeyim ben![]()
ben de destine gitmeyi planlıyorum bu yaz. destinde gece hayatı nasıl, eğlence mekanları falan var mı yoksa deniz kenarı emekli yeri gibi mi. bilen varsa yardımcı olabilir mi?..
ben gitmeyi planlıyorum ya bi arkadaşımla. valla yardımcı olucak birileri çok makbule geçerdi. daha yeni yeni bilgi toplamaya başladık. h.içi şirketle son kez konuşup ön kayıt yaptırmayı düşünüyoruz. sonra da jobfair işte. ondan sonra kesinleşicek inş destin ama başka bi yeri düşünmüoruz zaten hiç. bakalım nolcak![]()
destinde nighttown diye bir yer var.bi de overboard vardır.bunlar favori eğlence mekanlarıdır.destin geniş sahilleri olan güzel bir yer.alışveriş mekanları falan çok iyi,aradığınız herşey var orda.yalnız hava nemli ve sıcak işte bi de şu transportation sorunu var.daha spesifik sorular sorarsan yardımcı olurum,forumda geçen sene yazılanlara da bak.
FAtih mrb tekrar sana bi kaç kez yamıstım forumdan ama nereye yazdıgımı bulamadımBu baslık altında yazmak daha kolay olucak..Şirketim Flordia önerdi ve 5 arkadas floridaya gıdııoruz buyuk ıhtımal .ilk önce virginia idi ama değişti..otellerile anlasması oldugunu soledı housekeeperlık onerdı sırkett.DEstınmı yada baska bı yerjmı bılmıorum ama ogrendıgım zaman yazarım.Ev kıraları gunluk 11 $ die duydum ama olemı?housekeeperlıg onerırmısın en azından verdıgım program ucretı ucak parasınmı cıkarabılmek acısından
big kahunas'da çalışıcam inş.fatih26 sanırım sen 380$'a evde kalmışsın. konaklamayı sen mi ayarladın yoksa işveren mi sağladı? bize söylenen haftalık 87.5 $'a paylaşımlı daire. daha uygun bişeyler bulabilir miyiz acaba?
destine'e günübirlik gidilebilecek mesafede görülmeye değer başka şehirler var mı? biz araba alıp arabayla yola çıkmayı düşünüyoruz da merkezi yerleşim yerleri fazlasıyla uzaktaymış galiba destinden.
bi de 21 yaş altına içki satılması, barlara alınması kesinlikle yasakmış. bu yasak gerçekten sıkı sıkıya uygulanıo mu eğer uygulanıosa delmenin bi yolu var mı sence![]()
şimdiden çok teşekkürler...
1-)konaklamayı türkiyedeki şirket sağladı sağladı.orada kiralar yüksektir.o fiyattan aşağı bulmanız zor.konaklamayı gitmeden mutlaka ayarlatın.
2-)genelde herkes araba almayı düşünür ama alan kişi sayısı çok azdır.araba alırsanız süper olur.biz gezerken araba kiraladık.yanınıza mutlaka kredi kartı alınaraba kiralarken çok lazım...
3-)destin çok sapa bir yer ulaşım problemi kesinlikle çekeceksiniz.destin e en yakın şehirler pensacola ve panama city.
4-)yasakları delemeyeceksin hiç ümitlenme.
Konu fatih26 tarafından (19-01-2008 Saat 04:43 AM ) değiştirilmiştir.
ev kiraları aylık 250-400 dolar arası,özelliğine,kaç kişi kaldığınıza göre değişir.ama otel ise daha ucuz olabilir,hatta bedava da olabilir.ama maaşınız az olur bu seferde.burda şirketlerin söyledikleri fiyatlar doğru çıkmıyor bazen,direk amerikada evinizi ayarlayan emlakçıyla irtibat kurun,ben öyle yapmıştım.
bütün işler aynıdır.hangi iş yaptığın önemli değil önemli olan haftalık en az 35 saat çalışabilmendir.hafta da 35 saatle nötr bir şekilde masraflarını karşılayıp dönersin.
Anladımm .Evet 5 kısıyız ve antalyadan gıdıoruz hepımız.Otellerın konaklamayı karsılacaını soledı sırket.Destin yada Florida arasında secım yapıcaz artık .Tesekkurler tekrar dewamı gelıcek![]()
Ölemii hıı okdestin snde cok duyunca nedense oraya ıstıorum saırım orası olucak Hayırlısı bakalımm
mrb arkadaşlar benim şirket destinde copper grill bar die bi yerde komi(busser) işi ayarlamış sizce nasıl komi işinde sıkıntı çekermiyim. bide destinde 2. iş bulma şansım olur mu
komi işini bilmiyorum ama 2. iş bulabilmen için oraya erken gitmen lazım,çünkü orda sezon erken başlıyor ve gelen diğer watçılar işleri kapıyor.bi de ssn' erken almalısın,en yakın ssn bürosu fort walton beach dedir.başvurduktan sonra 1 hafa içinde alınabiliyor.ssn olmadan işe giremezsin
tr den alma şansımız yok mu ssn yi 1 haziranda gidecem turkiyeden erken mi gec mi?
ssn almadan işe giremezsin derken, yani bize ayarlanan işe bile mi yoksa sadece 2.işemi?biraz karıştırdım ben.
fatih krispy kreme donuts a gittin mi hiç destinde komiye kabul edilmedim detarih uymuomuş
fatih kardeş fort walton beach te alibab restaurantın sahibi oğuz var tanırmısın bide yüksel abi var gene orda ,bide benim arkadaş var daimi kalıyorlar orda onunda adı fatih tanırmısın onları
buradaki konu kilitlenmiştir,aşağıdan devam edebilirsiniz...
buradan...
Konu fatih26 tarafından (07-02-2008 Saat 01:36 AM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks