Work and Travel
Toplam 174 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fort Walton Beach ve Destin'e Gidenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar meraba bu ilk mesajım, çıtır üyeyim ben
    ben de destine gitmeyi planlıyorum bu yaz. destinde gece hayatı nasıl, eğlence mekanları falan var mı yoksa deniz kenarı emekli yeri gibi mi. bilen varsa yardımcı olabilir mi?..

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gettoman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar meraba bu ilk mesajım, çıtır üyeyim ben
    ben de destine gitmeyi planlıyorum bu yaz. destinde gece hayatı nasıl, eğlence mekanları falan var mı yoksa deniz kenarı emekli yeri gibi mi. bilen varsa yardımcı olabilir mi?..
    destinde nighttown diye bir yer var.bi de overboard vardır.bunlar favori eğlence mekanlarıdır.destin geniş sahilleri olan güzel bir yer.alışveriş mekanları falan çok iyi,aradığınız herşey var orda.yalnız hava nemli ve sıcak işte bi de şu transportation sorunu var.daha spesifik sorular sorarsan yardımcı olurum,forumda geçen sene yazılanlara da bak.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı fatih26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    destinde nighttown diye bir yer var.bi de overboard vardır.bunlar favori eğlence mekanlarıdır.destin geniş sahilleri olan güzel bir yer.alışveriş mekanları falan çok iyi,aradığınız herşey var orda.yalnız hava nemli ve sıcak işte bi de şu transportation sorunu var.daha spesifik sorular sorarsan yardımcı olurum,forumda geçen sene yazılanlara da bak.

big kahunas'da çalışıcam inş.fatih26 sanırım sen 380$'a evde kalmışsın. konaklamayı sen mi ayarladın yoksa işveren mi sağladı? bize söylenen haftalık 87.5 $'a paylaşımlı daire. daha uygun bişeyler bulabilir miyiz acaba?
    destine'e günübirlik gidilebilecek mesafede görülmeye değer başka şehirler var mı? biz araba alıp arabayla yola çıkmayı düşünüyoruz da merkezi yerleşim yerleri fazlasıyla uzaktaymış galiba destinden.
    bi de 21 yaş altına içki satılması, barlara alınması kesinlikle yasakmış. bu yasak gerçekten sıkı sıkıya uygulanıo mu eğer uygulanıosa delmenin bi yolu var mı sence
    şimdiden çok teşekkürler...

1-)konaklamayı türkiyedeki şirket sağladı sağladı.orada kiralar yüksektir.o fiyattan aşağı bulmanız zor.konaklamayı gitmeden mutlaka ayarlatın.
    2-)genelde herkes araba almayı düşünür ama alan kişi sayısı çok azdır.araba alırsanız süper olur.biz gezerken araba kiraladık.yanınıza mutlaka kredi kartı alınaraba kiralarken çok lazım...
    3-)destin çok sapa bir yer ulaşım problemi kesinlikle çekeceksiniz.destin e en yakın şehirler pensacola ve panama city.
    4-)yasakları delemeyeceksin hiç ümitlenme.
    Konu fatih26 tarafından (19-01-2008 Saat 04:43 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks