Work and Travel
Toplam 174 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fort Walton Beach ve Destin'e Gidenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Bu sene Destin'florida'ya gidecek yok mu? giden olursa buraya yazın mutlaka,elimden geldiğince yardımcı olurum size.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı fatih26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sene Destin'florida'ya gidecek yok mu? giden olursa buraya yazın mutlaka,elimden geldiğince yardımcı olurum size.
    ben gitmeyi planlıyorum ya bi arkadaşımla. valla yardımcı olucak birileri çok makbule geçerdi. daha yeni yeni bilgi toplamaya başladık. h.içi şirketle son kez konuşup ön kayıt yaptırmayı düşünüyoruz. sonra da jobfair işte. ondan sonra kesinleşicek inş destin ama başka bi yeri düşünmüoruz zaten hiç. bakalım nolcak

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gettoman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben gitmeyi planlıyorum ya bi arkadaşımla. valla yardımcı olucak birileri çok makbule geçerdi. daha yeni yeni bilgi toplamaya başladık. h.içi şirketle son kez konuşup ön kayıt yaptırmayı düşünüyoruz. sonra da jobfair işte. ondan sonra kesinleşicek inş destin ama başka bi yeri düşünmüoruz zaten hiç. bakalım nolcak
    siz destinde nerede çalışacaksınız?
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks