Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kalınacak Yer ve Yol Arkadaşlıgı (New York)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı blueblood Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de eylülde ny'ta olacağım. hostel için kaç gün önceden rezervasyon yaptırmam gerekir?
    İstediğin zaman yapabilirsin ama ne kadar geç o kadar az seçenek kalıyor. www.hostelworld.com burada tüm hostelleri görebilirsin. Ayrıca hangi tip odadan kaç kişilik yer kaldığını görebilirsin. Hosteline karar verdikten sonra her gün kaç kişilik kont. yer kalmış diye bakabilirsin 5 e falan düşerse rezerv. yaptırabilirsin Bende sonraya bırakmıştım ama seçtiğim oda tipinde 4 kişilik yer kaldığını görünce hemen yaptım.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstediğin zaman yapabilirsin ama ne kadar geç o kadar az seçenek kalıyor. www.hostelworld.com burada tüm hostelleri görebilirsin. Ayrıca hangi tip odadan kaç kişilik yer kaldığını görebilirsin. Hosteline karar verdikten sonra her gün kaç kişilik kont. yer kalmış diye bakabilirsin 5 e falan düşerse rezerv. yaptırabilirsin Bende sonraya bırakmıştım ama seçtiğim oda tipinde 4 kişilik yer kaldığını görünce hemen yaptım.
    teşekkürler, senin önerdiğin hostel güzel görünüyor. yorumlara da baktım, çoğu olumlu. bi aksilik olmasa orda kalırım. gitmeden 1 hafta fln önce rezervasyon yaptırsak yer buluruz heralde...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı blueblood Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler, senin önerdiğin hostel güzel görünüyor. yorumlara da baktım, çoğu olumlu. bi aksilik olmasa orda kalırım. gitmeden 1 hafta fln önce rezervasyon yaptırsak yer buluruz heralde...
    bende 2000 e yakın yorum okuyup ancak karar verdim o hostele kahvaltı ve netin ücretsiz olması, times'a yakın olması cezbetti beni. Bu arada eylülün kaçı gibi geleceksin. L-hostels'in %50 ye yakın yerleri şimdiden dolu gibi. Gerçi mix dorm'lar çabuk doluyor. Male'de kalırsın :P

Ayrıca eylülde gelecekmişsin. Arkadaşımla stüdyo daire kiralamayı düşünüyoruz. Bi aksilik olmazsa 1-2 günlüğüne misafir edebilirim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)