.................................................
.................................................
Konu barasorlu tarafından (08-12-2018 Saat 04:30 PM ) değiştirilmiştir.
Sinirsiz metrocard al. Sonra bir de subway map al. O subway mapda gezmen gereken cogu yeri gosteriyor sana. Kimsenin tantanasina muhtac kalmazsin. Yaninda da bi body olursa canin sikilmaz, beraber takilirsiniz.
abi bu sinirsiz metrocard i nerden alcaz onu da bi aciklar misin?
I beg for mercy, i plead, tell me
Why? why me?
Ben geçen gidince öğrendim metro kartı olayını. Bizim Telekomun eski telefon kartlarının aynısından tip olarak.Para yükleyip kullanabiliyorsun.
Aynı İstanbuldaki Günlük-Haftalık-Aylık Akbil hesabı bunun da sınırsız geçişi var. Metroya girince görürüsün zaten millet sıra oluyor onu satan gişenin önünde.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
new yorkda misafir kabul etcek yada takilmaya adam arayan va rmi diom ben yaa
Ustu acik kirmizi otosbuslerle sehir turu yap . Ozgurluk Aniti 'na gitmen icin water taxi 'lere 27$ oduyosun . Eger kirmizi otobusle gidersen 3 gunluk geziye water taxi 'ler bedava . 3 gunluk gezi 50$
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Sinirsiz metro cardlar hemen hemen her subwat stationda var. Kredi debit herhangi gecerli bir kartin varsa onunla rahatlikla alabilirsin. Penn station,times gibi ana merkezlerden de subway map alabilirsin.
bende 8-9 eylul gibi newyorkta olcam insallah o tarihlerde newyorkta olacak arkadaslar varsa beraber takilabiliriz 2-3 gun 518 232 4266 bu benim numaram burdan ulasabilirsiniz
Arkadaslar 14 u oglenden 16 si aksama kadar new york dayim istiyen olursa takiliriz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks