ben de eylülde ny'ta olacağım. hostel için kaç gün önceden rezervasyon yaptırmam gerekir?
ben de eylülde ny'ta olacağım. hostel için kaç gün önceden rezervasyon yaptırmam gerekir?
İstediğin zaman yapabilirsin ama ne kadar geç o kadar az seçenek kalıyor. www.hostelworld.com burada tüm hostelleri görebilirsin. Ayrıca hangi tip odadan kaç kişilik yer kaldığını görebilirsin. Hosteline karar verdikten sonra her gün kaç kişilik kont. yer kalmış diye bakabilirsin5 e falan düşerse rezerv. yaptırabilirsin
Bende sonraya bırakmıştım ama seçtiğim oda tipinde 4 kişilik yer kaldığını görünce hemen yaptım.
bende 2000 e yakın yorum okuyup ancak karar verdim o hostelekahvaltı ve netin ücretsiz olması, times'a yakın olması cezbetti beni. Bu arada eylülün kaçı gibi geleceksin. L-hostels'in %50 ye yakın yerleri şimdiden dolu gibi. Gerçi mix dorm'lar çabuk doluyor. Male'de kalırsın :P
Ayrıca eylülde gelecekmişsin. Arkadaşımla stüdyo daire kiralamayı düşünüyoruz. Bi aksilik olmazsa 1-2 günlüğüne misafir edebilirim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks