Work and Travel
Toplam 179 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2009'da busch gardens'a gidecekler!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı caglar12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    busch gardensta fazla calistirmayabilyorlar, cunku cok sisiriolar personeli, ztn ekmek kapisi gibi, dandik sirketlerin ayarladigi isler fos cikinca herkes buraya gelio, cunku adamlar herkesi ise aliolar. o yuzden bayagi kalabalik oluoruz 2007de 50-60 turk fln vardi. ztn toplamda 600-700 international ogrenci vardi, bu sene tahminim daha fazla olur.
    ama yine de ortam guzeldi, bazi isler sIkIci ama yapcak bisi yok, mesela benm ilk isim water countrydeydi (bu arada water countrydede calisabilirsiniz, lifeguard olmicaksaniz, pek tavsiye etmem, busch kadar ii diil cunku). isim berbatti, butun gun mutfakta izgara onunde yaniodum bi de ztn muthis sicak virginia. bende sole bi bahane uydurdum; muslumanim die domuz etinin yaninda duramicaami soledim (alakasi yok aslinda ), supervisorim da haklisin dedi, bende isimi degistirdim. bu brz istisna ve sansti bnm icin, o yuzden is verilirken calismak istediginz parki soleyin, sansliysaniz daha ii bir ise yerlesebilirsinz.
    Bu arada facebook'ta "Busch Gardens 2009 katilimcilari" die bi grup olusturduk, ordan da toplanabiliriz.
    umarim vizeyi alirim 20 haziran gorusmem, son sinifim bakalim nolcak.
    dostum inş alırsın vizeni de yine gelirsin BG ye. umarım bizede güzel bir iş verilir. bu arada oraya ilk geldiğinde senle iş öncesi yaptıkları görüşmede neler soruyorlar? senin nerde çalışmak istediğini soruyorlar mı?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı XxRamSesxX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum inş alırsın vizeni de yine gelirsin BG ye. umarım bizede güzel bir iş verilir. bu arada oraya ilk geldiğinde senle iş öncesi yaptıkları görüşmede neler soruyorlar? senin nerde çalışmak istediğini soruyorlar mı?
    orda birsey sormuyolar genelde, is formu dolduruosun, bazi arkadaslara nadiren nerde calismak istediklerini sorduklarini biliyorum, ya da secenek sunmuslar. bana oyle birsey olmadi, sorsalardi mutfak demezdim heralde is degistirmek isteyenlerin cogu da sonradan is degistiremedi. ben degistirdim ama ,
    onemli olan muabbet kurabilmek. konusun arkadslar oraya gittiginizde, size is verenlerle muabbet edin, kac yildir calisiosunuz, eglenmek icin neler yapabilirz fln. amerikalilar konusmayi sewer, konusu cok onemli degil, nasi gidio isiniz fln deyin, bol bol selm dagitin herkese. alakasiz bir tavsiye oldu belki ama 2 defa wat yapmis birisi olarak soyluyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)