belki atar hoam belli mı olurbenım de safak 17hazıran sabahı inşallah uçuş tum turklerı selamlayacagım orada
![]()
belki atar hoam belli mı olurbenım de safak 17hazıran sabahı inşallah uçuş tum turklerı selamlayacagım orada
![]()
ya arkadaslar kusra bakmayin, dedigim gibi hic vaktim yok. hem is, hem okul, hem de bu wat islerinden kalan vaktim gunde 1-2 saat bazen hic.
Ramses odalari sormustu, biraz daha acikliim.
odalar 4 kisilik, village da kalirsan daha ii tabi, ama otellerde uzak degil. oteller biraz daha konforlu cunku temizlik yapan var, village da yokama village da kalmak daha bi zevkli ve havali, odalar 4 kisilik villageda, otellerde genelde 4 kisilik veriolar bize. insalla ii oda arkadaslarina denk gelirsin, biz ztn 4 kisi birbirimizi tanidik olarak gidicez. oda sadece 1 oda
herkes ayni yerde kalio, ranzali ama cogunluk ranzalari sokuo, gerci biraz yer azalio ole yapinca ama,bide banyo-tuvalet var 24 saat sicak sulu, tv var ama izlemeye vaktin kalmaz muabbetten, gecen sene buzdolabi koymuslar (biz istemistik yapin die 2007de
). carsaflar battaniyeleri onlar verio, haftada birgun yikatmaya goturebiliosun. villageda bide camasirhane var, deterjan yumusatici alip ucretsiz yikayabiliosun. birde villageda ortak kullanim alani var, ordada 7 tane fln bilgisayar var bilgisayarin yoksa internete girebiliosun, wireless 10mb fln, tum villageda var, mutfak var anlatmistim ztn onu. parayla calisan icecek ve yiyecek makinalari var. havuz var ama aksamlari kapali oluo, yani is sonrasi havuz keyfi yapamiosun
aklima gelenler su an bunlar.
Konu caglar12 tarafından (15-05-2009 Saat 02:44 AM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks