abi tibettir, ganadır, trinidad tobagodur, liechteistaindır ( yazılışından emin değilim ) otantik yer hepsibu ülkeleri gidip görmeyen insan, insan olarak ölmüş sayılmaz
abi tibettir, ganadır, trinidad tobagodur, liechteistaindır ( yazılışından emin değilim ) otantik yer hepsibu ülkeleri gidip görmeyen insan, insan olarak ölmüş sayılmaz
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
ben gidim gelim tecrubelirimi de paylasirim![]()
S-pectacular
sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Bende arkadaşımla beraber six flags teyim bu yaz. Hepimize hayırlı olsun![]()
ewt arkadaşlar benim de 29 unda airfrance la uçuşum var o gün gidecek varsa beraber gidebiliriz. burda da tanışalım bide bişi soracam six flagsde ne olarak çalışacağımız şimdiden bellimi benim iş sayfamda life guard yazıyor ama bu kesin midir bi bilginiz var mı yoksa gidip orda mı ayarlayacaz.
orda ayarlancak.
nası orda ayarlancak bnm sırket bna lıfesın dedı oraya gdınce baska bıseymı wercekler..kemal sen hazıran 29 mu gdıosun??
şirketin sana life sın demiş fakat sınavı geçemezsen olamazsın ki.orda bize eğitim verilcekmiş sonra çalışmak istediğin bölüm hakkında sınav olucak diye biliyorum.
hersey gidince belli olacak.hangi bölümü istediginizi soruolar ona göre egitim alıosunuz sınava tabii tutuluosunuz ama lifeguardların ki biraz daha sıkı sanırsam
sanmıorum beyler sınwı gecemeyen olmamıs bugune kdar formalıte bısey bnce o cunku hawuzda derınlık yokkı cocuk hawuzu hepsı eglence yuzme amaclı dııl..sanmıorum ole onmsıceklerını bn lıfe dıe gdıorum walla gotumu yırtar yıne life kalırım warsa arklar 29 mayısta gtcekler bna hbr werım bı basımayım hala=)
yoo gayet de yüzülüo havuz derinlesio dalga havuzu zaten bi yerden sonra gecirmiyolar.kaza geciren falan oluyo o yüzden daha zorludur dedim ben.elbette ki gecemeyen yoktur zaten kendine güvenmeyen ben life olcam demez ki yaptıkları cok da bisi yok tek zorlugu tüm gün günes altında durmak.ama yine de önemsemiolar deme amerikalılar bu konuda baya ciddi ceza alan mahkemeye cıkan cok kisi oldu
sana iyi sanslar ins iyi bi supervisor e denk gelirsin ride olcak arkadasım.singapurlular gidince kas kendini agus.ta ii para yaparsın.hatta o ara off alma tam gaz devam et![]()
valla tek temennim o çünkü geç gidiyorum ben![]()
ben de gec gitmistim olsun takma kafana
iyi bari rahatladım biraz yaa... bide ben eylül sonuna kadar çalışabilirmiyim oparkta?
hımm biz 14ünde isi bıraktık.dedigim gibi supervisor ına baglı.park 1 inde haftasonuna dönüo haftaici yapılması gerekn isler sulama temizlik vs icin gerek varsa cagırıolar.ama bi süre sonra zarara giriosun cünkü saatler düsüo alacagın para azalıo ama harcamalar artıyohele de parka uzakta kalırsan cünkü 1inde trolley de kalkıo taksiye kalıosun
great escapeın parkı kapalı gunes altında bekleme falan yok wıdeoyada baktım derın bı hawuzda yok ama hyrlısı bakalım amerıka sans ısı bırasda..
kardeş sen heralde 29 mayısta gidiyon ama benim 29 haziran sınavlar geç bitiyor die geç gitcem bende. heralde ikimizde tek gideceğiz sende şanslımışsın erkenden gidiyon.Bu arada benim bu kadar geç gitmem iş açısından bi sorun teşkil edermi acaba heralde ilk başlarda az saat alıcaz liferguardlık işi de kalmaz die düşünüyorum.
kardesım bnm kafam karıstı bnde bılmıorum nolcak sırket bna lıfe dedı bn ole gdıorum yanı orda kontenjana gore sana lıfesın dıolar sanmıorum olmadı sen hadı baska bı ıs yap dıe..her ısın ayrı kontenjanı war dıe bılıorum yanı bnm sırket ole..bıde senn geldıgın zamanda sezon tam acılcak alabıleceın en ıyı saatler alırsın bn hazrıtan 1 ıs bası bakalım nolcak=)srkett bnm gttıdım tarhte ılk zamanlar ıyı para kazanmazzsın ama gecımını saglarsın dedı..
sen lodge.da mı life lık yapacaksın splashwater da mı?? lodge un havuzu kapalı parktaki havuzlar acık
tabı kardesım sız gelene kadar bn oralı olurum=)lodge da sıgma bnmkı ındoor yanı..bnm saglam hayallerım war yanı 12 bın dolarla gelmeyı dusunuorum bakalım anca dusunce olarakmı kalcak..bnm ne yapıp edıo ordakı muduru kafalamam lazım.. owertıme=))
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
minik bi servet...
olmaz deme olan cok=)kardesım sende sıte yonetıcısı olarak ole dersen bu genc napsın=)yanı daha once orda calısanlardan bırı yapmıs bna orda gunluk 11 saat calıstrsalar yapıorum o parayı=)yanı hertulrlu secenegı denıcem sabahları gelır hawuzu temızlerım falan yanı altından grer ustunden cıkarım para mara harcamam=)
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks