Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Laptop'a Rakı Döküldü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

İçki tüm kötülüklerin anasıdır.

Çalıştırman en büyük hata. Laptop gibi kompleks elektronik devreler ıslandığında ilk iş elektrik bağlantısını kesmek. Sonrasında bu işlerden biraz anlıyorsanız içini açıp fiziksel olarak kurulamak ve oda sıcaklığında tüm sıvının buharlaşmasını beklemek gerekir. Rakının içeriğini bilmediğim için ileride korozyon etkisi yaratıp yaratmayacağını bilmiyorum ama bir teknik servisle görüşseniz iyi olur.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçki tüm kötülüklerin anasıdır.

Çalıştırman en büyük hata. Laptop gibi kompleks elektronik devreler ıslandığında ilk iş elektrik bağlantısını kesmek. Sonrasında bu işlerden biraz anlıyorsanız içini açıp fiziksel olarak kurulamak ve oda sıcaklığında tüm sıvının buharlaşmasını beklemek gerekir. Rakının içeriğini bilmediğim için ileride korozyon etkisi yaratıp yaratmayacağını bilmiyorum ama bir teknik servisle görüşseniz iyi olur.
    Ya alkol olduğu için biraz rahatım aslında..Uçar gider diyorum..Ama hala tereddütlerim var..

Forumlara falan baktım..Kimisi daha önce yaşamış ve benim gibi kurutunca sorun olmamış bir daha..Kimisi de oksitlenme riskine karşı servise vermiş..

Ama gördüğüm en ucuz fiyat da 150$ dı..Şimdi durduk yere 150$ vermek istemiyorum ki veremem de zaten.. 250 lira yapıyor..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)