Yerinde olsam bir kutu philips baskı devre temizleyici alıp laptopu dağıtırım. Bir güzel temizleyip geri toparlarım.
Keşke benimkine de bir şey dökülsede uğraşsam. Şimdi anlatınca canım çekti![]()
Yerinde olsam bir kutu philips baskı devre temizleyici alıp laptopu dağıtırım. Bir güzel temizleyip geri toparlarım.
Keşke benimkine de bir şey dökülsede uğraşsam. Şimdi anlatınca canım çekti![]()
Az önce bir sorun fark ettim..Şarj aleti takılıyken pil göstergesi "%21 dolu,dolmuyor" diyordu..Hemen kapatıp pili söktüm ve geri taktım,şimdi o da sorunsuzca çalışıyor..
Bakalım başka sorun çıkacak mı
Bu arada faruk,
Mazoşist misin![]()
abi sana bi tecrübemi anlatayım, ölüdeniz , kelebekler vadisinden geliyorduk, , bi iskele olmadığı için normal plaja yaklaşan tekneden atlamak zorundaydık, bu sırada arkadaşın cep telefonu ve mp3 playerını cantaları atan görevli suya düşürdü,biz adama kızdık fln ondan sonra normal suyla yıkayın dedi adam pişkin pişkin, çok kızdık , telefon çalışmıodu, mp3 de aynıydı, tam çöpe atacaktık ki adamın sölediği aklımıza geldi, hemen parçalayıp yıkadık bi güzel, sonra bıraktık kurudu güneşte ve mutlu son, ikiside gayet iyi çalıştıve arkadaş ikisinide hala kullanıooo, tabi rakı ayrı , onu bilemiyceem, benimkisi tuzlu su içindi
![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Faruk cok guzel anlatmis durumu . 100% alkol olsa ucma ihtimali var fakat sulu raki oldugu icin alkol orani %10 'a kadar duser duble rakida . Bencede teknik servise goturmen makul goruneni ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks