Arkadaşlar herkes kendi menfaatini tabiki ön planda tutacak. konaklama çalışma imkanlarını ön planda tıtacak ama bu demek değilki biz bunları yaparken kendi menfaatlarımızı ön planda tutarken diğer kalan herşeyi umursamayacağız.Bir de bir arkadaş ülke tanıtımının yerinin bu olmadığını söylemiş bende bir iki şey söyleyim eğer hollywood u antalyaya taşıyamıyorsanız elinizde bu gibi bir güç yoksa yada dünyaya tanınmış bilim adamları sanatçılar sunamuyorsanız ülke tanıtımının yapılması hatta ülkeyi bırakında türk insanının tanıtılması yönünde fırsatları değerlendirmek birazda bizlere düşüyor.
Ayrıca yüzlerce örneği var amerikada rahat rahat çalışırken iyi para kazanıp iyi şartlarda konaklarken yemek yediği kaba pisleyen türk öğrenci grupları.bakın gruplar diyorum çünkü bizlerde garip bir sürü psikolojisi var.Tek başına kuzu gibi olan efendi bir kişi bir grup içine girince tam bir canavar olabiliyor.2 sne önce wrangleda polon ve türk öğrenciler eylem yapmıştı ve bu türklerin geneline mal oldu.3 sene önce vergi kesmeye başladığı için alaskanın en iyiy fabrikalarından biri olan ocean beauty kodiak ta eylem yapıldı buda tüm türklere mal oldu şimdi sorsan yapan arkadaşlara nederler.hersey ayrı bir hikaye,universal ayrı.Bizler hareketlerimize dikkat etmediğimiz sürece gelecekte wata katılan öğrenciler daha fazla işsiz kalacak yada sıkıntı yaşayacak.o halde oraya gidipte yamyamlık yapan arkadaşlar hiç ağlamasınlar işsiz kaldıkları yada kötü muamele gördükleri için çünkü etme bulma dünyası bugün ben birine kaba davranır biyerde kavga çıkartırım 2010 yazında bana sinirlenen kişinin karşısına başka bir türk gelir ,işten atılır eziyet çeker vs. yani anlayacağınız yediği kaba pislemeyi adet haline getirmiş bir milletiz bizler bu wat programında.Herkes hoşgörülü olmalı ve kızmadan önce karşısındakinin bakışaçısını iyi anlamalı.
Bookmarks