Work and Travel
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amacımızın Ne Olduğunu Unutmayalım!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı espiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani biz oraya sadece kültürümüzü anlatmayamı gidiyoruz? yani çalıştığımız yer kötü olsun daha önceden giden arkadaşların imkanları kötü olsun onlarda bize ''ya arkadaşlar ben gittim işveren çok kötüydü paramızı vermedi '' gibisinden şeyler sölemesine rağmen yok abi ben gidicem kültürümü tanıtıcam mı dicem. ya da bu kötü şartlardan hiç bahsetmesin yani yardımcı olmamış olsun. ilginç yaklaşmısın gibime geldi
    yazdığın şeyler zaten sürekli konusuluyor burda. birazda kafamızı kaldırıp diğer tarafa baksak diyorum. söylediğin şeyler zaten konusulacak normalide bu olduğu düsüncesindeyim. fakat diğer tarafı ihmal edildiği zaman farklı ve genel problemler çıkıyo dikkatinizi çekmek istediğim nokta orasıdır. hiçkimse körükörüne gitsin yada sadece kültürümüzü tanıtalım. kötü yere gidip kendimizi iyi tanıtalım gibisinden şeyler yazmıyor dikkatlice okursanız.
    what's up nigga

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı sefaklc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdığın şeyler zaten sürekli konusuluyor burda. birazda kafamızı kaldırıp diğer tarafa baksak diyorum. söylediğin şeyler zaten konusulacak normalide bu olduğu düsüncesindeyim. fakat diğer tarafı ihmal edildiği zaman farklı ve genel problemler çıkıyo dikkatinizi çekmek istediğim nokta orasıdır. hiçkimse körükörüne gitsin yada sadece kültürümüzü tanıtalım. kötü yere gidip kendimizi iyi tanıtalım gibisinden şeyler yazmıyor dikkatlice okursanız.
    sen herkes konaklama güvenlik işyeri falan hakkında konuşuyo demişsinde ..önce bu şartların iyi olması lazım zaten herkes en az 3-5 kişiye anlatıyodur kültürünü.zaten dil geliştirmekte bir etken olduğu için wat programında dilimizi geliştirmek için zaten yabancı insanlarla konuşmak zorundayız.bence kültür tanıtımı muhakkak yapılıyordur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı espiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen herkes konaklama güvenlik işyeri falan hakkında konuşuyo demişsinde ..önce bu şartların iyi olması lazım zaten herkes en az 3-5 kişiye anlatıyodur kültürünü.zaten dil geliştirmekte bir etken olduğu için wat programında dilimizi geliştirmek için zaten yabancı insanlarla konuşmak zorundayız.bence kültür tanıtımı muhakkak yapılıyordur
    gerektiği ilgi düşündüğün kadar gösterilmiyor bu konuya. bir taraf yaparken bir taraf yıkıyo ve böylece hiçbiryere varılamıyo. gittiğin zaman bana hak vereceğini düşünüyorum.
    what's up nigga

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks