Work and Travel
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amacımızın Ne Olduğunu Unutmayalım!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

sefaklc kultur tanitimi watcilar icin onem olarak ilk uce bile girmez gercekci ol. bence bole olmasi da normal. ben oraya kendi kulturumu tanitmaya gitmiyorum. onun yeri baska platformlar wat degil... sen de onbinlerce giden turk arasindan birkac kotu ornek gosterip herkesin ole yaptigini da dusunme...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sefaklc kultur tanitimi watcilar icin onem olarak ilk uce bile girmez gercekci ol. bence bole olmasi da normal. ben oraya kendi kulturumu tanitmaya gitmiyorum. onun yeri baska platformlar wat degil... sen de onbinlerce giden turk arasindan birkac kotu ornek gosterip herkesin ole yaptigini da dusunme...
    arkadaşım bende ilk 3 te olmadığını bildiğim için yazdım. gerek gödüğüm için yazdım. ayrıca bunlar benim düşüncelerim değil bu arada gidip gördüğüm şeylerdir. on binlerce kişiden bir kaç türk değil verdiğim örnekler. araştırırsan 2007 yılına kadar hersey park ın kaç Türk e iş verdiğini öğreneceksin. Koskoca parkın Türk öğrenci almamasını sağlayan sadece 1 kişiyse haklısın. yine aynı sekilde koskoca fabrikayı iflasın eşiğine getiren 1 kişiyse yine sen haklısın. demek ki onbinlerce insandan birkaçı değilmiş böyle düsündüren demekki bir sıkıntı varmış. vize almaya gittiğiniz zaman söyleyin bakalım benim amacım kültür paylaşımı değildir diye o vize pasaporta basılacakmı. orda insanlara gittiğimiz zaman farklı yerler farklı insanlar tanımak istiyoruz, farklı kültürleri öğrenmek istiyoruz demeyi biliyo hepimiz. biz bu insanları kandırıp yalan mı söyledik yani yıllarca programın amacı bu değilse. ayrıca sadece kötü örnek değil. iyi bir örnek te bulunuyor yazıda bilmem dikkatini cektimi.
    what's up nigga

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks