Alıntı ksk_caner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İzmir için konuşuyorum; izmir ofisinde seçkin,burak bey ve ece hanımdan oluşan muhteşem üçlü görevlidir. Hiçbir konuda doğru düzgün konuşmadıklarından bilgili insanlar gibi görünürler ama hiç alakası yok Bakın ben geçen mayıs ayında pasaportumu gönderdim vize için vizeden redd aldın diye bi mail gönderdiler bana ama pasaportum ortada yok hala Geçen gün aradım ya benim pasaport noldu dedim "bulursak ararız" dediler Yarın öbürgün basacağım o şirketi ortalığı yakıp yıkabilirim o yüzden benim baskınımdan sonra kayıt olma işinizi düşünün Birde bu muhteşem üçlü geçen seneki wat faciasından sonra dağıldı diye duydum bakayım hala ordalar mı ona göre size bilgi veririm.
Öncelikle olumlu ya da olumsuz eleştirileriniz için teşekkür ederiz..Ozman izmir ofisinde hiçbir zaman burak isimli bir çalışan olmamıştır. Ayrıca seçkin bey ve ece hnm program ile ilgili yüksek bilgi birikimine sahip kişilerdir. Öyle ki şu an seçkin bey Brezilyadaki ofisimizde kış work and travel programına öğrenci göndermektedir. Son olarak 12 yıllık work and travel geçmişinde ozman hiçbir öğrencinin pasaportunu kaybetmemiştir.