Work and Travel
Toplam 141 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ozman

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Selamlar beyleer bayanlar bende bu sene ozmanla izmirden gidiyorum Seçkin Bey ve Ece Hanım çok iyi ilgileniolar saolsunlar bende ama her seferinde ne zaman sorum olursa yanlarına gitmekten çekinmiyorum hatta günlük ozman ziyaretlerim bile war mesela yarın yine gidecem Şirket seçimi gerçekten önemli ben iyice düşündüm ve bu şirketi seçtim umarım ilerde pişman olmam şu anda herşey çok güzel gidio

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı yUsUf CaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar beyleer bayanlar bende bu sene ozmanla izmirden gidiyorum Seçkin Bey ve Ece Hanım çok iyi ilgileniolar saolsunlar bende ama her seferinde ne zaman sorum olursa yanlarına gitmekten çekinmiyorum hatta günlük ozman ziyaretlerim bile war mesela yarın yine gidecem Şirket seçimi gerçekten önemli ben iyice düşündüm ve bu şirketi seçtim umarım ilerde pişman olmam şu anda herşey çok güzel gidio

oncellikle hayirli olsun umarim pisman olmazsin uzun suredir ilk defa ozmani oven bir yazi okudum ondan quote yapmak istedim

ozman giden yaklasik 6-7 arkadasim var ve hicbiri memnun kalmadi ve baya saydirdilar ama kendimin sahsi bir deneyimi yok ama fazla palavra atiyorlar diye biliyorum ve ona sahit oldum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)