Work and Travel
Toplam 141 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ozman

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen basinda Ozman 'a gittim . Beni Wrangell 'a yollar misiniz dedim evet tabikide siz nereye isterseniz oraya gonderebiliriz demisti Istanbul Yetkilisi Saygin Bey . Peki ne kadar kazanirim demistim o zamanlar acemiydik tabi ... En az 6000$ dedi bana . Gecen sene de cocuklara en az 10.000$ demis cocuklarda kazanamayinca isyan cikartmis vs. Saygin Bey gitmis Alaska 'ya olaylar yatismis falan dha sonra Wrangell 'i kaybetmis Ozman , zaten bizde 1100$ kazanabildik Alaska 'da...
    Öncelikle Yorumlarınıza ve eleştirelerinize size daha iyi bir hizmet sunabilmemiz açısından ihtiyacımız olduğunu ve bu yüzden teşekkür ettiğimizi belirtmek isterim..Alaska ile ilgili olarak ozmanın verdiği bütün sunumlarda alaskanın bıçak sırtı bir bölge olduğunu ve balık sezonunun yoğun yaşanması halinde çalışma saatleri ile doğru orantılı olarak yüksek miktarlarda para kazanılabildiğini ancak sezon olmadığı zamanlarda bu miktarın düşeceğini ve öğrencilerin bu risk faktörünü her zaman bilerek Alaska'ya gitmeleri gerektiğini vurgulamaktayız. Ayrıca 12 yıllık tecrübeye dayanarak programın hassas noktaları olduğunun bilincinde olan Ozman çalışanları öğrencilere hiçbir zaman kesin,yaparsın,edersin gibi vaadlerde bulunmamaktadır. Son olarak Wrangell i ozman kaybetmiş değil..Yapılan anketler sonucu öğrencilerin geçen sene oradaki memnuniyetsizlikleri dikkate alınarak oraya öğrenci göndermekten vazgeçmiştir.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı chucky... Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Yorumlarınıza ve eleştirelerinize size daha iyi bir hizmet sunabilmemiz açısından ihtiyacımız olduğunu ve bu yüzden teşekkür ettiğimizi belirtmek isterim..Alaska ile ilgili olarak ozmanın verdiği bütün sunumlarda alaskanın bıçak sırtı bir bölge olduğunu ve balık sezonunun yoğun yaşanması halinde çalışma saatleri ile doğru orantılı olarak yüksek miktarlarda para kazanılabildiğini ancak sezon olmadığı zamanlarda bu miktarın düşeceğini ve öğrencilerin bu risk faktörünü her zaman bilerek Alaska'ya gitmeleri gerektiğini vurgulamaktayız. Ayrıca 12 yıllık tecrübeye dayanarak programın hassas noktaları olduğunun bilincinde olan Ozman çalışanları öğrencilere hiçbir zaman kesin,yaparsın,edersin gibi vaadlerde bulunmamaktadır. Son olarak Wrangell i ozman kaybetmiş değil..Yapılan anketler sonucu öğrencilerin geçen sene oradaki memnuniyetsizlikleri dikkate alınarak oraya öğrenci göndermekten vazgeçmiştir.
    Tum sirketler sezonun olmadiginda kazanilan paranin dusecegini soyluyor zaten . Kesin vaadde bulundugunuz icin yaziorum yoksa Ozmana 'ada iyi derdim , yalan soyleyecek degilim . Bu verdigim linkteki resimde Ozman 'a yazmis oldugum maildir . Daha 12 Martta Wrangell 'a gonderebileceginizi soyluyorsunuz fakat fabrikanin Ozman 'dan 1 kisi almadigini ogreniyorum 3 ay sonra . Neden ? Cunku 2007 yilinda izlemis oldugunuz yanlis polita yuzunden .

# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaşlar ben bu sene ozman ile gidiyorumsizin deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum..size göre eksik olan yanları ve olumlu yanları ne yada hangisi daha ağırlıkta yardımcı olursanız sevinirim...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)