Work and Travel
Toplam 126 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Dikkat! Erasmuscular buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

thanks dostum.
    sanırım 4. e gecerken basvurulmuyo hiçbir okulda. okulu uzatmak kötü bi şey die kabul ediliyomus.

bi de bunun not ortalaması alt limiti var mıdır? yıldızdan bi arkadasım 2 yle basvuruluyo bizde demişti. acaba atmıs mıydı?
    bizde (boğaziçi) galiba 2.80 falan lazım en az. ama çok basvuru varsa direk eleniyosun 2.80le bile.
    benim bu durumda galiba pek fazla sansım yok. gerçi bi de seni takibe aldıklarını ve notlarını yukseltirsen ilk dönemin sonunda kabul edildigini duydum. ama bunların hiçbirinin bi garantisi yok tabi.
    ev arkadasım master yaparken gitti. böle bi sans var. ona kasarım belki artık.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bizim okulda 4. sınıfta giden oldu erasmusla hatta tek dersle okulu 1 yıl uzatıp uzayan ilk dönemde 5 ay erasmusa katılıp ikinci dönemin dersine de saydırdılar. yani mezun olmadan önce bi avrupa yapıp geldiler 5 ay..sanırım okulların insiyatifinde..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı tosbaaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    thanks dostum.
    sanırım 4. e gecerken basvurulmuyo hiçbir okulda. okulu uzatmak kötü bi şey die kabul ediliyomus.

bi de bunun not ortalaması alt limiti var mıdır? yıldızdan bi arkadasım 2 yle basvuruluyo bizde demişti. acaba atmıs mıydı?
    bizde (boğaziçi) galiba 2.80 falan lazım en az. ama çok basvuru varsa direk eleniyosun 2.80le bile.
    benim bu durumda galiba pek fazla sansım yok. gerçi bi de seni takibe aldıklarını ve notlarını yukseltirsen ilk dönemin sonunda kabul edildigini duydum. ama bunların hiçbirinin bi garantisi yok tabi.
    ev arkadasım master yaparken gitti. böle bi sans var. ona kasarım belki artık.

not ortalamanın 4uzerınden 2 olması gerekıo sanırım bu da genel gecer bı kural sadece bızım okulla alakalı deıl notun ıkının uzerındeyse ben sansını dene derım buyuk bı ıhtımalle de gıdersın zaten ben zor bı olay derdım hep degısım ogrencı olmak ama pek ole degılmıs anladım kı..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)

Bookmarks