Work and Travel
Toplam 126 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Dikkat! Erasmuscular buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

evet okuyabılırsın tabıı kabul edılırsen bunun ıcınde senın universitenin o uni ile anlasması olması lazım
    uc seye bakıolar not ortalaması %45 sınav %45 ve mulakat %10 ama %10 dedigine bakma mulakattan kırmızı veya yesıl alırsın bu senın gıdıp gıdemeyecegını belırler.. hıc bı yere hıc bı sey odemıyosun sadece 30 mılyon yatırmıstım basvuru ıcın
    onun dısında oraya gıdınce okula harc odemeyecegım burdakı okuluma harcımı odeyecegım dıger masraflarıma karısmayacaklar verdıklerı hıbe ıle gecınmek zorundayım bıde burda aldıgım bursları oraya yonlendırcekler dıger yerleri bılmem ama polonya cok ucuz bı memleketmıs aıleden para almadan gecınırsın dedıler ınsallah ole olur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart erasmus ve amerika

Alıntı seymusum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet okuyabılırsın tabıı kabul edılırsen bunun ıcınde senın universitenin o uni ile anlasması olması lazım
    uc seye bakıolar not ortalaması %45 sınav %45 ve mulakat %10 ama %10 dedigine bakma mulakattan kırmızı veya yesıl alırsın bu senın gıdıp gıdemeyecegını belırler.. hıc bı yere hıc bı sey odemıyosun sadece 30 mılyon yatırmıstım basvuru ıcın
    onun dısında oraya gıdınce okula harc odemeyecegım burdakı okuluma harcımı odeyecegım dıger masraflarıma karısmayacaklar verdıklerı hıbe ıle gecınmek zorundayım bıde burda aldıgım bursları oraya yonlendırcekler dıger yerleri bılmem ama polonya cok ucuz bı memleketmıs aıleden para almadan gecınırsın dedıler ınsallah ole olur
    .................................................. .......................
    Slm ben Nurgül. Çanakkale'den.mesajını okudum. Erasmusla Polonya'ya gittin mi gidecek misin anlamadım. Ben bu yaz Amerika'ya gideceğim. Dönünce de Erasmus ile Polonyâ'ya gideceğim. sadece 1. dönem için. Eğer gittiysen yaptığın işlemleri sırayla anlatır mısın? Tavsiyeler. uyarılar...?* Gitmediysen ne zman hangi üniversiteye gidiyorsun. Ben Gdansk (Gdynia) üniversitesine gideceğim.
    Teşekkürler.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı sunset_nk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm ben Nurgül. Çanakkale'den.mesajını okudum. Erasmusla Polonya'ya gittin mi gidecek misin anlamadım. Ben bu yaz Amerika'ya gideceğim. Dönünce de Erasmus ile Polonyâ'ya gideceğim. sadece 1. dönem için. Eğer gittiysen yaptığın işlemleri sırayla anlatır mısın? Tavsiyeler. uyarılar...?* Gitmediysen ne zman hangi üniversiteye gidiyorsun. Ben Gdansk (Gdynia) üniversitesine gideceğim.
    Teşekkürler.
    merhaba aynı üniversitedeyiz, ben de geçen sene polonya wroclaw şehrinde erasmus okudum. senin gideceğin şehri biliyorum ,oraya gezmeye gitmiştim. Ben turizm otelcilikte okuyorum.Polonya hakkında sorunun olursa yardımcı olmak isterim...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı berkayakarsu2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba aynı üniversitedeyiz, ben de geçen sene polonya wroclaw şehrinde erasmus okudum. senin gideceğin şehri biliyorum ,oraya gezmeye gitmiştim. Ben turizm otelcilikte okuyorum.Polonya hakkında sorunun olursa yardımcı olmak isterim...
    slm Berkay. ben de seneye 1.dönem için gideceğim. bu yaz da Amerika'ya gideceğim. vize işlemlerini ordan nasıl yapcam bilmiyorum ama halledeceğim artık bir şekilde. sen oraya giderken konsolosluğa nasıl başvurdun? hangi evrakları istiyorlar.Üniversite ne kadar yönlendirdi seni? yaptığın işlemleri sırayla anlatır mısın? sunset_nk benim mail adresim. eklersen ordan da görüşürüz. bye

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merabalar ben erasmusla polonyayı kazandım krakow şehri.vize için sağlık sigortası gerekiyormu ayrıca vize ücreti hakkında bilginiz varmı?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı akdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merabalar ben erasmusla polonyayı kazandım krakow şehri.vize için sağlık sigortası gerekiyormu ayrıca vize ücreti hakkında bilginiz varmı?

aynı ulke aynı sehır bende gelecek sene ıkıncı donem krakowdayım ama ıkıncı donem gıdecegım ıcın daha arastırmaya falan baslamadık sadece vıze ucretı vermeyecegız kabul mektubu ıle vıze gorusmesıne gıttıgımız ıcın..

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sunset_nk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler.
    slm nurgül.ben selçuk üniversite iibf kamu yönetimi bölümünden mete.geçtiğimiz yaz orlandodaydım 18 haziranda tekrar gidiyorum aynı yere.döndüğümdede bende senin gibi erasmusla polonyaya 1. dönem için radom üniversitesine gitcem.benim msn im crazyboy_487 eklkersen türkiyedeyken abd de iken ve polonyada iken konuşuruz.kafamıza takılan soruları hallederiz.başarılar bol şans hoşçakal

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)

Bookmarks