Work and Travel
Toplam 126 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Dikkat! Erasmuscular buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sen kabul edildin dimi seymusum?

ya su anda not ortalamam 2.05 wat var yaz okuluna da gidemicem. yani basvuru yaptıgımda 2.05 olucak. 4. donemim bitti şimdi. ama ben bölüm degistiridim. yeni bölümden almadıgım dersler var alttan. okulum uzayacak yani.
    gecen dönem yeni bi bölüme baslayınca baya sorun yasadım 6 dersten 4 ü F. hepsi de bölüm dersi. ( bunu vizede de sölicem not ortalamamın düşüklüğünü açıklamak için. I transfered from history to sociology and I had some adaptation problems in last semester that is why my gpa is so low) olur dimi? bence hasta oldum demekten iyidir: )

nese neden bunları yazdım. okulum kesin uzuyor. o yuzden wattan dönünce basvurmak yerine azcık ortalama yapıp gecen dönemki 4 F i düseltip sonraki ekimi beklesem daha mı mantıklı? yani 8. dönem basladıgında ama okul uzatan bir öğrenci olmusken?

yani okul uzayınca gidiliyo demiş eylül. baska bu konuda bilgisi olan var mıdır?
    okuldan kime sorsam kesin seyi soyler?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı tosbaaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen kabul edildin dimi seymusum?

ya su anda not ortalamam 2.05 wat var yaz okuluna da gidemicem. yani basvuru yaptıgımda 2.05 olucak. 4. donemim bitti şimdi. ama ben bölüm degistiridim. yeni bölümden almadıgım dersler var alttan. okulum uzayacak yani.
    gecen dönem yeni bi bölüme baslayınca baya sorun yasadım 6 dersten 4 ü F. hepsi de bölüm dersi. ( bunu vizede de sölicem not ortalamamın düşüklüğünü açıklamak için. I transfered from history to sociology and I had some adaptation problems in last semester that is why my gpa is so low) olur dimi? bence hasta oldum demekten iyidir: )

nese neden bunları yazdım. okulum kesin uzuyor. o yuzden wattan dönünce basvurmak yerine azcık ortalama yapıp gecen dönemki 4 F i düseltip sonraki ekimi beklesem daha mı mantıklı? yani 8. dönem basladıgında ama okul uzatan bir öğrenci olmusken?

yani okul uzayınca gidiliyo demiş eylül. baska bu konuda bilgisi olan var mıdır?
    okuldan kime sorsam kesin seyi soyler?
    kabul edıldım gelecek sene ıkıncı donem polonya krakowdakı uni deyim inş Allah nasip ederse. bence bolum degıstırmek alttan dersın olsa bıle gusel bı sey yanı zoru basarmak gıbı sansını dene zaten bı basvuran bı daha basvuramaz dıye bı sey yok baktın olmadı gelecek sene calısır ortalama duzeltır ole basvurursun bı kere gıden bı daha gıdemez yanı bı kere erasmus degısım ogrencısı olan bı daha olmaz dıye bı sey var karısıklık olmasın hadı kolay gelsın

bu arada senın durumun farklı bıraz yanı bolum degıstırmıssın bız ne desek tam olmaz yorum gıbı olur gıt erasmus ofisine ya da ogrencı ıslerıne derdını anlat kesın sonucu ogrenmıs olursun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks