mc donaldsta ılk basta cok zorlandıgımı solemek ısterım cunku ıs bılmedıgımız ıcın bıze ayak ıslerı verıyolardı masa temızle cop at park alanını supur felan cok ıyı hatrlıorum bı elımde camsil bi elimde bez masayı silerken söyle dedim kendi kendime
"olum mehmet sen bunun için mi mühendislik okuyup bitirdin o kadar para döktün ugrastın amerikaya geldin"

ama tabi ilk baslardı ve bu yuzden zordu normaldi sonra tabi iş öğrendik felan hamburger yapmak gercekten zevkli bi iş aslında basınızda sert managerler yoksa gusel oluyooo bi kac defa elimi yaktım bu et pişirme makınasında griil de yapan arkadaslar bilirler ama tabi mc donaldsta ki ecza dolabında gusel bı sprey vardı bu ıs ıcın hemen ondan sıktım o kadarda cok ızı kalmadı ...

calısıtıgm mc donaldsta ılk baslarda cok ogrencı vardı dogal olarak az calıstıryolardı mesela 2 -10 vardıyasına gelıodum uc bucukta felan dondugum oluyodu managerlerde bişi yapamıolar cunku onlarada baska bi manager emir veriyoo bu yusden mc donaldsta calısama saatlerınız tamamen sans olayı sızın calsıtıgınız yere baglı olarak farklılık gosterebılır...

mesela ben ılk hafta 26 saat calsıtım cok ogrencı vardı sonra son hafta 50 kusur saat calsıtım cunku az ogrencı vardı bu yusden bıze ıhtıyacları vardı...

mc donalds zevklı oldugu kadar yorucu bi iş arakadaslar butun gun ayakta durmak gercekten cok zor bu işi sececek olan arkadaslar bunu düşünsünler benım daha onceden farklı ıs tecrubelerım oldugu ıcın ben ayakta kalmaya alısıktım ona ragmen zorlandııgımı soleyebılırm...