bourbon street diyince aklıma ilk gelen kendine has kokusu oluyo arkadaslar biliyorsunuz bourbon street new orleans ın 24 saat canlı en meshur caddesi kaldıgımız yere uzak oldugu ıcın cok fazla gıdemedım ama yanlıs hatırlamıosam dort bes gece gıtme sansım oldu baya uzun bı cadde bole saglı sollu barlar cafeler dıskkotık mekanlar felanve az once bahsettıgım gibi kendıne has cok ilginc bi kokusu vardı bu adamların kullandıgı cok acayıp bı sos var cok sevıolar onun kokusu herhalde...!
bız o 4 temmuz haftası ordaydık cok kalabalıktı herkes bırıbırıne surte surte gıdıodu walla eglence olsun dıye degıl gercekten cok kalabalık oldugu ıcın hatta zencı bı hatunun bı arkadasımızı taciz ettıgını duydumbunu baya sonra ogrendım arkadas utanmıs sonradan soledı
ama tek beyaz bız ogrencılerdık 5-6 kısı cunku o hafta aynı zamnda zencılerın bayramıymıs ulkeını her eyaletınden zencıler sırf bunun ıcın gelıomus o yusden bu kadar kalabalıkmıs ne bılelım biz
sonra dolastıgım gunlerde daha cok avrupalı gordum bourbon street te ...
hersey bı yana bourbon da eglence gercekten gusell ama bunun ıcın bıle louısana cekılmez![]()
Bookmarks