arkadaslar valla ben de bi katki yapayim dedim ben gecen yaz utah salt lake city e gittim. orda lagoon park diye bir eglence parkinda calistim. inanilmaz eglenceli bir calisma ortami hicbir sikinti olmadan sezonu tamamladik. ve yeme icme konaklama ulasim ve vergiler ciktiktan sonra elime 4500 dolar gecti. orda calisanlarin eline gecen para 3500-4500 arasi degisti bu ne zaman ise basladiginizla filan alakali genelde.
eger utahla alakali veya bu isle ilgilenen birileri varsa yardimci olabilirim
S-pectacular
valla sana sole bahsedeyim bizim orda nerdeyse kimse baska bi ise ihtiyaac duymadi cunku haftanin her gunu park acik oldugu kadar calisabiliyoduk istersek ama benim bi arkadasim ikinci bi is istedigini soledi ve 2 gun sonra is buldu. genelde otellerde cok rahat is buluyosun hem de otellerde gece calisma imkanin filan da oluyo veya ingilizcen iyiyse bi baska arkadasim da bi restauranttaa garsonluk yapti. ikisi de bu isleri cok kolay buldu acikcasi. ordakilerin tek sorduklari ssn eger varsa sorun yok. eger salt lake city veya yakinindaki bi sehre gidersen sorun olmaz.
S-pectacular
ben memnun kaldim acikcasi. aslinda ordan ne bekledigine bagli bi de ordaki ortama bagli. aslinda bi cok kisi yapacak bi sey bulamazken bizim hem turk hem de amerikali ortamimiz iyi oldugu icin yapmadigimiz sey kalmadi orda yani ozellikle salt lake city e gidersen her sey var guzeldir ozellikle downtown. iste biz persembe ve cuma geceleri bi seyler yapiyoduk. biraz da cumartesi guzel oluyo geceleri ama diger gunler pek bi canlilik olmaz geceleri. diger yandan malum herkes de araba bi work and travel cilar sap gibi yuruyoha sakin las vegas veya guney california gibi bi canlillik arama. yok ama oldukca ucuz bi yer hem yemek hem ulasim hem de kiralar filan baya ucuz. mormon eyaleti oldugu icin baya da guvenli..
S-pectacular
yoo aslinda baya avantaji var benim gittigim yerin sonucta haftada 5 veya 6 gun calisiyoduk oldukca ucuz bi yer sonucta salt lake city kucuk bi yer degil tamam new york city kadar buyuk degil ama buyuk bi sehir. her sey var ve bnce onemli bi sey daha is sonrasi las vegas, california gibi kesin gezilmesi gerekir diye dusundugum yerlere yakin olmasi zaten haftada 5 veya 6 gun calisinca bence diger sartlar cok onemli
Bakalim insallah bende giderim bu sene oraya Ozgur![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
benim de gitme ihtimali var tekrar vize almam dusuk bi ihtimal ama denicem
hayir benim okul bitmiyo))))))
Arkadaşlar dikkat ederseniz iç eyaletlere giden arkadaşlar hep parasal açıdan hem ortam açısından çok memnun kalıyorlar.
Ben de hiç düşünmezken aklıma girdi şimdi "Acaba iç eyaletlere mi gitsek?"
Bu arada 4500 çok iyiymiş yaa.Alaskacılar bile zorlanıyor o kadarda.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
pashan kusura bakma kardeş cevap yazamadım mesaj hakkım yok. ben beden eğitiminde okuyorum son sınıf. gelirsen görüşürüz kardeşim. oradayım sürekli herkez bilir besyo da. hakem tuncay demen yeterli![]()
pashan mesaj yazmışsın kusura bakma cevaplayamadım kardeş. mesaj hakkım yokben beden eğitimi son sınıftayım görüşelim bir ara ya müsayit olursan
![]()
S-pectacular
merhaba arkadaşlar cedar point nasıl biryer acaba extra çalışma olanagı varmı orada
Valla hocam NYC pahalidirIc kisimlar Colorado , Wyoming , Kansas vs ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks