arkadaşlar görüşmeye giden arkadaşalr yani görüşmeye gitmeyenlere önerileriniz nedir.görüşme esnasında ne yapmalı....
arkadaşlar görüşmeye giden arkadaşalr yani görüşmeye gitmeyenlere önerileriniz nedir.görüşme esnasında ne yapmalı....
Arkadasım sakin ol yeter... Abartanlara asma kulagını... Kolay bise... Normal seyler yaparsan alırsın... Diyecen anormal sey ne? Benim bi arkadas girerken ondan once giden adam kopya yazmıs bi kagıda..Sorulan sorulara oraya bakarak cevaplarken (ki boyle birseye ihtiyac gercekten yok...) adam gormus... Sen benle dalga mı geciyon diye defetmis..
Bole bise yapmassan alırsın merak etme...
IF SOMETHING IS HARD TO DOING,THEN IT IS NOT WORTH TO DO....
BY HOMER SIMPSONS (The Simpsons)
When The World is mine your death shall be quick and painless....
BY STEWİE GRIFFIN (Family Guy)
Ray, when someone asks you if you're a god, you say "YES"...
BY WINSTON ZEDDEMORE (Ghost Busters)
sağol kardeşim.şirkete soracamda vakit yok.yarın görüşmem var sabah dokuzda naısl ederim bilemiyorum.
alayım ilk işim buraya mesaj yazmak zaten.aslında o sorunu sölemesem farkedemez zannetmiiyorum.ben bile kaçıncı bakışımda farkettim ama yinede orda dile getireyim diyorum.
merhaba
daha önceki mesajtan okudum sanırım kimlik no da yanlışlık var. ben de yaşadım öyle bi olay anlatayım bende bilmiorum hala bana sorun yapar mı ama anlatayım belki yardımı olur.
Benim pasaporta saolsunlar tc k. nosunun bi rakamını yanlış yazmışlar ben de vize görüşmesinden bi gn önce gördüm onu. DS-156yı düztirip gittim görüşmeye Ds2019 yoktu bende o zman. Neyse pasaportu zaten geri verdiler bana ds2019 gelince yolla die ben o arada emniyete gidip düztirdim. sonra yolladım vize basıldı geldi. umarım bende bi sorun yaşamam. sende sorarsın istersen, kabul ederlerse kalemle düzirsin. yardımı olur inş yazdıklarımın iyi şanslar
hiç bi hazırlık yapman gerekmiyor zaten girşite senden gereken belgeleri alıyorlar içeri gir otur ve televizyon izleyada görüşme yapanların sorularını fln dinle kendine göre cvap ver kasana gerek yok
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
Ya sorcakları seyler belli zaten... 2-3 tane kek soru... Truzimcisin bide bosverrrrr... Halledersin..![]()
ben DS 156 yı şirkete düzltirmiştim. Ama kalemle DS157 158 e falan boş yer kalmasın die "YOK" yazdırmışlardı. anlatırsan kağıdı vermeden ilk bakan görevliye belki yardımcı olur tekrar kolay gelsin.
bende orda sölerim artık ne yapabilirim.zamanım yok çünkü sabah dokuzda ordayım.vize görüşmesini yaptığım kişiye anlatsam olur herhalde.yada varsa bu konuda yardıöcı olabilecek başka bi arkadaşa ona sölerim.
tekrar teşekkür ederim kardeşim...
vize görüşmesini yaptığın kişiye anlatmasan daha ii olur gibi zaten ankara da önceden biri kontrol edio boşluk bırakmayın faln die uyarıo ona sorsan daha ii olur bence.
kardeş ben istanbulda girecem bilmiyorum ordaki uygulama nasıldır.?
formlar onda kalacak demi?
Uşağum kasma bu kadar daa. Rahat ol. Gerisi gelur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks