Work and Travel
Toplam 53 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: önerileriniz,önerdikleriniz,önermedikleriniz,tecrü beleriniz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ben memnun kaldim acikcasi. aslinda ordan ne bekledigine bagli bi de ordaki ortama bagli. aslinda bi cok kisi yapacak bi sey bulamazken bizim hem turk hem de amerikali ortamimiz iyi oldugu icin yapmadigimiz sey kalmadi orda yani ozellikle salt lake city e gidersen her sey var guzeldir ozellikle downtown. iste biz persembe ve cuma geceleri bi seyler yapiyoduk. biraz da cumartesi guzel oluyo geceleri ama diger gunler pek bi canlilik olmaz geceleri. diger yandan malum herkes de araba bi work and travel cilar sap gibi yuruyo ha sakin las vegas veya guney california gibi bi canlillik arama. yok ama oldukca ucuz bi yer hem yemek hem ulasim hem de kiralar filan baya ucuz. mormon eyaleti oldugu icin baya da guvenli..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben memnun kaldim acikcasi. aslinda ordan ne bekledigine bagli bi de ordaki ortama bagli. aslinda bi cok kisi yapacak bi sey bulamazken bizim hem turk hem de amerikali ortamimiz iyi oldugu icin yapmadigimiz sey kalmadi orda yani ozellikle salt lake city e gidersen her sey var guzeldir ozellikle downtown. iste biz persembe ve cuma geceleri bi seyler yapiyoduk. biraz da cumartesi guzel oluyo geceleri ama diger gunler pek bi canlilik olmaz geceleri. diger yandan malum herkes de araba bi work and travel cilar sap gibi yuruyo ha sakin las vegas veya guney california gibi bi canlillik arama. yok ama oldukca ucuz bi yer hem yemek hem ulasim hem de kiralar filan baya ucuz. mormon eyaleti oldugu icin baya da guvenli..
    anladigin kadariyla senin gittigin yerede benm bu sene gttim NY queesbury gb bi yer
    ordada ayni senin dedin gb persembe cumalri clublara fln gderdik ..bnmde turk ve amrkali ortam iyiydi o yuzden ortam macera iyi gecmisti..yoksa gidilcek yer degildi..
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)