Work and Travel
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gelenler Anlatıyor....!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Sizin saygı dıye bahsettıgınız olay ve o sahte selamlaşmalar sizi aldatmasın. Bunlar insanların uzerındeki baskıdan kaynaklanan bir durumdur. Ben hayatım boyunca suratıma bakıp 32 dişini gösterip selam verdıkten hemen sonra asılan bir suratı ilk kez amerıkada gordum. Onun dısında guatemala ya meksınanın sınır kasabasına guatemalaya gittim fakat boyle dangalak bir durum soz konusu degıldı. O sistemın ınsanlar uzerındekı gizli baskısının küçük bir yansımasıdır kulturlerının bır parcası olmus dıyebılırız. Turkıyede ki somurtkan ınsan suratlarını bende hava alanına ınınce hemen farkettım tabı ama bu oradakı yapay ilişkileri meşru kılacak tepeye oturtacak bir gerçeklık degildir. Bu yanılgıya düşmeyin.
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Beholder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin saygı dıye bahsettıgınız olay ve o sahte selamlaşmalar sizi aldatmasın. Bunlar insanların uzerındeki baskıdan kaynaklanan bir durumdur. Ben hayatım boyunca suratıma bakıp 32 dişini gösterip selam verdıkten hemen sonra asılan bir suratı ilk kez amerıkada gordum. Onun dısında guatemala ya meksınanın sınır kasabasına guatemalaya gittim fakat boyle dangalak bir durum soz konusu degıldı. O sistemın ınsanlar uzerındekı gizli baskısının küçük bir yansımasıdır kulturlerının bır parcası olmus dıyebılırız. Turkıyede ki somurtkan ınsan suratlarını bende hava alanına ınınce hemen farkettım tabı ama bu oradakı yapay ilişkileri meşru kılacak tepeye oturtacak bir gerçeklık degildir. Bu yanılgıya düşmeyin.
    Alaska 'da durum tam tersiydi kucuk yer oldugu icin hersey cok farkliydi . Acikcasi size dusman olan 2. sinif insan yerine koyanlarda olmadi diil ama genel olarak insanlar cok guler yuzluydu . ' bu oradakı yapay ilişkileri meşru kılacak tepeye oturtacak bir gerçeklık degildir. Bu yanılgıya düşmeyin.' bence bu sozun cok genelleyici .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)