Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
arkadaşlar lake georga 16sında kimler gidiyo?
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi
eee? hiç mi giden yok haziranın 16sında...
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi
Six Flags da Body pass olayı varmışDoğru mu acep?
orda gorusuruz ınsallah bende gelıorum tabı vızeyı gecersem![]()
bu arada 20 sınde gıdecek varmı ???
ben 15 haziranda yola çıkıyorum işe başlayış tarihim 18inde 1-2 gün nyc'de kalabilirim belki ya bişey sorcam işverenin sağladığı konaklamada kalmak mı zorundayız yoksa kendimiz ew bulabilirmiyiz?? six flags great escape'te
İşverenin sağladığı yerde kalmak zorunda değilsin ancak kalsan iyi olur.Zira hem fiyatı nispeten ucuz olacak hem de çalışacağın yere yakın olduğu için gidiş gelişin kolay olacak.Tabi ulaşım için hergün taksi ya da otobüse para vermen de gerekmeyecek.
benim bildiğim kadarıyla işveren konaklama sağlamıyor.sağladıkları var mı bilmiyorum ama benim konaklamamı kendi danışman şirketim ayarlayacak.iş sözleşmesinde gerekli şartlar yazar.
Bu arada yok mu 16sında giden yav. JFK dan lake george'a turkishwat
moverlarıyla geçeceğiz. yok mu 16yla ilgilenen![]()
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi
Eğer işverenden kastınız Six Flags ise konaklama sağlıyorlar.
arkadaslar bende lake georgeye gitcem inşallah. JFK dan lake george'a turkishwat moverlarıyla gitcek olsam ne kadara patlar bize? bilgisi olan varmı? biz 3 kişi olacagımız için araba kiralamayı dusunuyodum acıkcası. eger turkishwat moverlari daha uygun ve zahmetsiz olacaksa cok daha iyi olur bizim için..
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi
barısmt benım henuz ds gelmediği için tarıh belli değil. tarıh netlessin haberleşriz burdan yine![]()
@Dessertsun (Deniz Kaim) arkadaşımızdan kısa kısa Lake George notları 6
Parkta işinizi bitirme&ayrılma
**Eğer son paycheck'inizi almadan yani gunu gelmeden ya da gectikten sonra çıkarsanız,paranızı parkın kasa bölümünden alabiliyorsunuz.Gitme tarihinizi en az 1 ya da 2 hafta onceden belirtin yani gitme tarihi derken parktan ayrılmak istediginiz tarih demek istiyorum.illa ki gelmeden once imzaladiginiz mukaveledeki calisma tarihi o kadar onemli değil.Ondan öncede ayrılabilirsiniz,sonrada..ama isler bittikten sonra yani sezon yavasladiktan sonra ancak ayrilabilirsiniz,yoksa izin olmaz tabiki.(Gerekli bir mazeretiniz yoksa tabiki)Oda 1 Eylulle - 15 eylul e kadar ayrılabilirsiniz.Daha sonra zaten parkta kapanıyor.Sadece hafta sonları isterseniz çalışabiliyorsunuz.
Alışveriş
**Size tavsiyem alışverişinizin büyük bir çoğunluğunu ABD'den ayrılmadan önceki son 15 günde yapmanızdır.Buna örnek olarak büyük para gerektiren laptop,camera,fotoğraf makinesi gibi eşyaları örnek verebiliriz.Diğer küçük eşyaları gezi bölümünüzde de alabilirsiniz.
Lake George'ta nereden ne alabiliriz?
**Lake George'un içinde pek bir alışveriş merkezi bulamazsınız o yuzden ordan alisveris yapamasiniz.Genelde alışveriş kısmı park civarındaki outletlerde yer alıyor.
Glens Falls'a yakın olan yerler :
-WalMart :
Ayakkabi, kozmetik-parfum, bazi elbiseler, mp3 palyer . I pot , harici hard disk, fotograf makinasi gibi seyler alabilirsiniz.
Benim size tavsiyem WalMart'tan Kozmetik ürün , I pod ve birde bazı kampanyalı fotoğraf makinelerinden almanızdır.Ve tabiki hoşunuza giden giysileri de..WalMart parka 1.5 2 km mesafede yer alıyor.
-
O civarda Sears-Target ve bir çok dukkan ve magazaninda iç ice oldugu buyuk bir kare bina var.Yani hepsi bir binanın içinde.Burdan yine bir çok teknolojik malzeme ve giyim ürünleri bulabilirsiniz.Burda en çok giyim üzerinde durabilirsiniz ayakkabi gibi cunkü bir cok model var.Yine ailenize buradan hediyelik eşya alabilirsiniz.içinde yemek yeri felan da var orda da cok rahat hafta sonlari 3-4 ya da 5 saatinizi geçirebilirsiniz.Burasıda 3 km kadar mesafede..
-
Yine WalMart'tan aşağıya doğru giderken Staples var.Burda her türlü teknolojik eşya mevcut .Değişik çantalarda bulabilirsiniz.Laptop,fotoğraf makinesi felanda alabilirsiniz buradan.Özellikle harici hard diskler oldukca ucuz.Çeşitli Bilgisayar malzemeleri de aynı şekilde ucuz.
Bu staples ve WalMart'ın arasında bir çok irili ufaklı alışveriş merkezi ve restaurant mevcut.Off günlerinizde gezebilirsiniz.
Parkın Lake George' tarafındaki yerler :
** Asıl outletlerin olduğu yerler burası.Parka 2. 2.5 km ötede. Ama bayır yukarı gittiğiniz için yol uzunmuş gibi geliyor.Burda ise sağlı sollu 20 den fazla mağaza mevcut.Burada sadece giyim ve hediyelik eşya üzerine ürünler bulabilirsiniz.Diğer malzemeleri bulmak zor. Buradan tavsiyem ayakkabı ve elbiseler.Özellikle ayakkabılar bazen kampanya dahilinde çok ucuz olabiliyorlar.
ÖNEMLİ NOT : Alışveriş için oraya gider gitmez aceleci davranmayın.Çokta geç kalmayın.Eğer aceleci davranırsanız kampanyalardan yararlanamazsınız.Çok geç kalırsanız istediğiniz ürünü alamazsınız.Bir yerde gördüğünüz ürünün fiyatını ve yerini aklınızda tutun.Zaman geçtikçe oralara gitme fırsatınız zaten çok olacak.Bazen kampanyalar oluyor fiyatlar düşebiliyor.Yada daha çok isteyeceğiniz farklı yeni ürünler gelebiliyor.Heryeri gezmeden buldugunuzu hemen almayın demek istiyorum.Bazen üstünde yazar zaten alacağınız ürünün kampanyada olduğu.O zaman uygun görürseniz hemen alın derim.Yoksa kampanya biter yada talep çoğalır ve fiyatı artar.Fazla geç kalmayın dediğim gibi çünkü geçen sene ordaki türkler walmarttaki staplestaki ürünleri bitirdi diyebilirim .Kısacası lake georgetaki işinizi bitirmeden 1 yada 2 hafta once alısverıslerınızı tamamlayın.
İnternetten alışveriş ile normal alışveriş arasında ne fark var?
Benim size önerim büyük malzemeleri internetten almanızdır.(Pc,Camera vs).İnternetten nasıl ürün alınacağını kredi kartı kısmında belirtmiş ve siteleride yazmıstık.(Amazon.com , ebay.com gibi).İnternetteki alışverişlerinizde 50-150 dolar arası kazanç sağlama imkanınız var.Hemde istediğinizden daha yüksek modelli ürünleri alma fırsatınız var.Özellikle laptop alacaklar, alacakları ürünün özelliklerini netten kendileri belirleme şanslarına sahipler.Girip bakarsanız markaların sitelerine "Customize" gibi bölümleri mevcut.Oradan seçebilirsiniz.Ayrıca internetten kutusu açılmış ama nerdeyse hiç kullanılmamıs ürünleri ucuza alma imkanınız var.(Küçükte olsa alacağınız ürünün bozuk çıkma ihtimali var).İnternetten alışveriş düşünüyorsanız, Lake George'dan ayrılmadan 15 gun - 1 ay once yapın derim.Geri göndermesi felan olmaması için.Netten alışveriş yaparken ürünün özeliliklerini iyice okuyun.Ordaki resimlere aldanmayın.yan ürünler olabiliyor.
ABD'den ayrılmadan önceki alışverişler
**ABD'den ayrılmadan önce muhtemelen gezi donemınde bulunacaksınız.Size tavsiyem o zamana alışveriş bırakmamanızdır.Gözünüze takılan küçük hediyelik eşyalar yada giyim ürünleri olabilir onları yine almakta serbestsinizZaten gideceğiniz yerlerde de aynı mağazalar var ve fiyatlarda pek fark yok.Ama tabiki çeşitlilik yönünden farklılık olabilir.
Lake George'dan ayrılırken..
**Debit yada kredi kartı olarak kullandığınız kartı kapattırıyorsunuz.Yani hesabınızı kapatmış oluyorsunuz.
**Kaldığınız yerden depozitonuzu da almayı unutmayın ( depozito ödeyenler için)
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
kardeşim ilgin alakan ve takiplerin için çok teşekkür ederim. ve tekrardan denize de slmlarımı ve teşekkürlerimi iletirsen sevinirim![]()
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi
bende ny sixflags a gıdıorum 20 hazıran tabı uygun olursa yakın tarıhlerde gıden varmıı?
Konu safira_rafet tarafından (03-06-2008 Saat 11:07 PM ) değiştirilmiştir.
ben ayın 18inde yola çıkıcam ama akşam 8 gıbı orda olacagım için büyük ihtimalle ertesi gün sabah yola koyulucam var mı ayın 18inde yola çıkan istanbuldan
bu arada bir kaç soruda ben sormak istiyorum
ben eylülün 24üne dönüş için bilet aldım ayın 15inde park kapanıyor diye yazmışsınız o arada ne yapabilirim ve bize tahsis edilen evlerde bir süre daha kalabilir miyim?
2 tane seçenek söylendi para kazanabilecegimiz pizzacılık 5.sektör
bu konuda tam bilgisi olan bir kıyaslama yapabilir mi?
laptop götürmek oraya ne kadar mantıklı olur bana human resourcenın yolladıgı bilgilerde wireless var ama sizler yok diyorsunuz
ayrı yeten bir şey sorucam fatih britishairwaysten aldım biletimi londra aktarmalı 1307ytl bu siteyi yeni keşfettigim için bilet konusunda yardımcı oldugunu bilmiyordum sence nasıl bir fiyat kazık yemişmiyim:P
merhaba ;
mesafe 213 mile,4 saat yol surer,ucret tek kişi için 135 dolar.
evet istediğin tarih istediin saatte karşılama hizmetimiz var.fiyat belki biraz pahalı gelebilir ama kişi sayısı arttıkca fiyat dusecek.yani ucakta seninle aynı yone gden biri olursa odeyeceğin fiyat dusecek.
eger lake george da kalacak yerin garantiyse,kapısına kadar gotururuz.diilse ny da kalman icin yer gosterebiliriz.ertesi gun tasıma isini gerceklestiririz.nası istersen...
şimdi şöyle konaklama iş verenim konaklamayı saglıyor ama 20:00'da indim
4 saat yol 24:00'de ordayız gece kabul etmelerinden ziyade muhattap bulabilecek miyim o düşündürüyor. Şöyle söyleyeyim size bu tarihte o yöne doğru talep geldi mi?
15-16 haziran var ancak 18 yok suan.istersen msn adresimi ekle ve onkayıt alalım.daha sonra gelen olursa fiyatın duser zaten!
ee nedir son durum hiç giden yok mu lake george a?
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi
Merhaba arkadaslar bende greatescape gidecem baya bir bilgi topladım 13 haziranda gidiyorum istiyen eklesin xxxxxxxx tanısalım bilgi paylasımında bulunalım orada ihtiyacımız war birbirimize bizi sadece zorlıcak olan jfkdan oraya gidis olacak
Konu Fiorex tarafından (10-06-2008 Saat 12:23 PM ) değiştirilmiştir.
@Dessertsun (Deniz Kaim) arkadaşımızdan Lake George Fotoğrafları
Daha fazla lake george fotoğrafını aşağıdan indirebilirsiniz..
Foto adedi = 56
http://rapidshare.com/files/12201049..._305_.rar.html
Konu Fiorex tarafından (13-06-2008 Saat 12:21 AM ) değiştirilmiştir.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Yeni fotoğraflar eklenmiştir.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks