Work and Travel
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: schengen vizesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ya biz alamadık işte sebebi hatırlamıyorum ama evraklarımıza bile bakmadılar bunu türkiyeden halletmeniz gerekiyodu dediler.davet mektubumuz flan vardı uçak biletlerini de ona göre almıştık ama olmadı işte..riske atma derim ben amerikadan vizeyi aldım diyenler de olsa..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Thumbs up schengen vize

Alıntı gskapun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya biz alamadık işte sebebi hatırlamıyorum ama evraklarımıza bile bakmadılar bunu türkiyeden halletmeniz gerekiyodu dediler.davet mektubumuz flan vardı uçak biletlerini de ona göre almıştık ama olmadı işte..riske atma derim ben amerikadan vizeyi aldım diyenler de olsa..
    kardeş verdiğin bilgiler için teşekkürler. türkiyeden almaya çalışacağım fakat alman konsolosluğu için hangi evraklar gerek ve hangi tarihe kadar başvurabilirim son olarak ta vize randevü ücreti falan varmı? bu 3 sorumu cevaplarsan sevinirim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart amerika ve polonya vizesi

slm. ben bu yaz amerikaya gitcem. seneye 1.dönem polonyaya da gitcem. işlemleri halletmeye çalışıyorum. Amerikadayken polonya vizesi alabilir miyim, hangi eyaletten ve nasıl alabilirim, yoksa gitmeden burdan mı alayım (ki imkansız kabul mektubu gelmedi) bu konuda bilgisi olan var mı? 15 haziran-15 eylül arasında amerikada olcam. nasıl halledecem bilmiyorum. Polonyaya giden arkadaşlar. sizler hangi üniversitelerin hangi bölümüne gidiyorsunuz? vize konusunda bildiklerinizi bana da anlatır mısınız? ben Gdynia.ya english philology bölümüne gitcem. tanışalım. haberleşelim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart polonya ve schengen

selamlar ben de seneye polonyaya gidecegm.
    schengen vizesini polonyadan almak kolay oluyo die bisi duymustum.
    bu konu hakkinda bilgisi olan var mi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks