Work and Travel
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: schengen vizesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

daha önce 2 defa schengen vizesi aldım ve bu yaz interrail için yeniden alacağım.bencede vize işlemlerinizi türkiyede halletmeye çalışın arkadaşlar,sonuçta amerikada işlemleri halletmekten daha kolay olur.ayrıca berkanın da dediği gibi schengen vizesini almanın en kolay yolu 1.derece yakınınızın size davetiye göndermesi.eğer öyle bir şansınız yoksada turist olarak davetiye yerine gelir(banka hsp.) kısmını sağlam tutarsınız o şekilde alırsınız

birde seymusum arkadaşım polonya vizesine ne zman başvuracaksın bende bu ay sonunda istanbuldan vize almayı düşünüyorum,eğer aldıysan anlatabilirmisin nasıl geçtiğini

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı Rhein Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce 2 defa schengen vizesi aldım ve bu yaz interrail için yeniden alacağım.bencede vize işlemlerinizi türkiyede halletmeye çalışın arkadaşlar,sonuçta amerikada işlemleri halletmekten daha kolay olur.ayrıca berkanın da dediği gibi schengen vizesini almanın en kolay yolu 1.derece yakınınızın size davetiye göndermesi.eğer öyle bir şansınız yoksada turist olarak davetiye yerine gelir(banka hsp.) kısmını sağlam tutarsınız o şekilde alırsınız

birde seymusum arkadaşım polonya vizesine ne zman başvuracaksın bende bu ay sonunda istanbuldan vize almayı düşünüyorum,eğer aldıysan anlatabilirmisin nasıl geçtiğini
    Polonya vizesi almanın çok zorluğu yok hatta zorluğu yok ben erasmusla gittim polonya ya.Hemen veriyorlar,hatta benden vize ücreti de almamışlardı.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı Rhein Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bende erasmusla polonyaya gıdecegım ınsallah benı kabul eden üniversiteden kabul mektubu geldıgı zaman ( kı bu mektupla basvurdugun zaman vize ucreti istemiyorlarmıs ) gidecegim ama cok kolay alındıgını soyledıler hatta bı arkadasın eksık belgesı varmıs sorun degıl sonra getırırsın demısler ınsallah bı zorluk cıkmaz benım takıldıgım konu polonya vizesi degılde shengen vizesi ben shengen vizesine de basvuracagım almanya ve hollandaya gecmek ıcın ama verıp vermeyeceklerı konusunda soru ısaretlerı var kafamda hayırlısı bakalım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar merhaba ben suanda amerikadayim 10 yillik vizem 5 aylik oturumum var ve ispanya ya gitmem gerekiyor.buradaki konsoloslukdan alabilirmiyim sizce

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks