daha önce schengen vizesi alan var mı terübelerini bizimle paylaşsa? ayrıca ben karar verdim abd dönüşünde almanyadaki akrabalarımın yanına uğramak istiyorm. vizeyede buradan başvurmak istiyorm hangi belgeleri istiyolar?
daha önce schengen vizesi alan var mı terübelerini bizimle paylaşsa? ayrıca ben karar verdim abd dönüşünde almanyadaki akrabalarımın yanına uğramak istiyorm. vizeyede buradan başvurmak istiyorm hangi belgeleri istiyolar?
Akrabalarının yanına gideceksen ordan sana davetiye yollarlarsa alman daha kolay olur,ayrıca Türkiye den vizeni alman, hatta daha önce amerikaya gidiş gelmiş olduğunu gösteren pasapotunla alman daha kolay olabilir.
Diğer bir kolaylık ise Türkiye den Almanyaya gidiş gelişin daha ucuz olur, Sabiha Gökçen den kalkan, Germanwings 15-20euro ya götürüyor.Pegasus da artık almanyaya gidiyor hem de 5-6farklı bölgeye ve iyi onlarında iyi fiyatları var ayrıca Öğer Tur var (Almanya da kurulmuş Türk firması) onların da almanyaya charter ları var onları da yakalabilirsen ucuza gelebilir.![]()
daha önce 2 defa schengen vizesi aldım ve bu yaz interrail için yeniden alacağım.bencede vize işlemlerinizi türkiyede halletmeye çalışın arkadaşlar,sonuçta amerikada işlemleri halletmekten daha kolay olur.ayrıca berkanın da dediği gibi schengen vizesini almanın en kolay yolu 1.derece yakınınızın size davetiye göndermesi.eğer öyle bir şansınız yoksada turist olarak davetiye yerine gelir(banka hsp.) kısmını sağlam tutarsınız o şekilde alırsınız
birde seymusum arkadaşım polonya vizesine ne zman başvuracaksın bende bu ay sonunda istanbuldan vize almayı düşünüyorum,eğer aldıysan anlatabilirmisin nasıl geçtiğini![]()
bende erasmusla polonyaya gıdecegım ınsallah benı kabul eden üniversiteden kabul mektubu geldıgı zaman ( kı bu mektupla basvurdugun zaman vize ucreti istemiyorlarmıs ) gidecegim ama cok kolay alındıgını soyledıler hatta bı arkadasın eksık belgesı varmıs sorun degıl sonra getırırsın demısler ınsallah bı zorluk cıkmaz benım takıldıgım konu polonya vizesi degılde shengen vizesi ben shengen vizesine de basvuracagım almanya ve hollandaya gecmek ıcın ama verıp vermeyeceklerı konusunda soru ısaretlerı var kafamda hayırlısı bakalım
arkadaslar merhaba ben suanda amerikadayim 10 yillik vizem 5 aylik oturumum var ve ispanya ya gitmem gerekiyor.buradaki konsoloslukdan alabilirmiyim sizce
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks