Alıntı ozanozugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam seni çok yorduk biliyorum ama senın de basından geçmiştir bunlar aklım fikrim ev bulma araba kiralama oldu biraz daha yardım et bize kartimda 350 dolarlik bir limit yok galiba öğrenci kredi kartı iş bankasının 500 tl oluyor bildiğim kadarıyla onların limitini mi artırmam lazım kesin şimdi; vermezlermi arabayı cash versek parayı? birde enterprise da galveston bulamadım ben önceden varmış da kalkmış sanki bazı yerlerde bilgiler var adres bile var ama tıkladığımda linke no longer use diyo sayfa hakkında.

350 dolarlik limit olmak zorunda maalesef.Is bankasina git ben limitimi artirmak istiyorum diye dilekce yaz. Amerika'da masraflarim olacak o yuzden ihtiyacim olacak de. Arttirirlar.Benim de ogrenci hesabi ama su an 1000 lira limiti var ve onu da artiracagim yakinda.

Ama ilk gelen arkadaslar icin hem kultur soku yasayip hem de araba kiralamak zor olabilir diye tahmin ediyorum. Bana kalirsa arac kiralamak bir secenek olsa da onu tercih etmeyebilirsiniz.

google a galveston enterprise yazsan ilk sirada cikiyor hocam nasil bulamadin yaw..

Enterprise Rent-A-Car: 5919 BROADWAY ST, GALVESTON, TX 77551-4306

Kalkan arac kiralama sirketi Hertz idi.