Nerden başlasam bilemedim. Aklımda o kadar çok soru problem var ki. İlki ben şimdi uçaktan inince tr ehliyetimi gösterdiğimde çat diye kiralayabilecek miyim arabayı. kiraladım diyelim navigasyon şart araçla birlikte verirler mı naviyi? cıktım yola adaya girdik nereye gidecez bikac otel var aklımda ama tek başına kalmak akıl harcı deil bu yuzden o an da birisini bulabilirmiyim yanımda kalacak 2 kişi tutalım para gitmesin cok yurda gitmedik burda soyulmayalım sonra. otele girdik kaldık yatagı yok diyor kimisi kimisi başka bişey diyor onlar canımı sıkıyor biraz. evet sonra banka var herkes hesap aç hemen falan diyor nasıl acacaz hangı banka ıyıdır hangısı kotudur nerden bilecez? burdan götürdüğüm iş bankası visa kredi kartını kullanabılırmıyım acaba? paramın hepsını nakıt olarak uzerımde mı tasımak zorundayım? iletişim var birde. hangi hattı alacam tablet alacam onun için data kart almak istiyorum telefon kullanmayacagım ama bu seferde sponsorla iletişim var arayıp duruyolarmıs ulasamazla bana ozaman. Arkadaşlar kızmayın bunların hepsi var kardeşim forumda diye biliyorum bende var hatta gecen senden berı takıp edıyorum forum okumadıgım yazı kalmamıstır belkı de cok pinpirikli halimden dolayı ama karısık olan kafam iyice karıstı herkes farklı bişey soylemıs. Genelde eyalet eyalet değişiyor yani NY da genel bi görüş var ama o genel görüş TX da geçerli değil. Zaten TX ile bilgi bulmak altın bulmak gıbı forumda kimse yazmıyor. Bana şu konularda yardım edebilirseniz sadece bana da etmiyeceksinz herkese edeceksiniz aslında, her okuyana yardımı dokunacak cunku cok ortak konular benım sıkıntılarımda. Herkes yazmıyor cunku okuyup geçiyor bu sefer de bulamıyor aradıgı bılgıyı herkese faydamız dokunsun su konuları bidaha acmamak uzere kapatalım galvestonlu arkadaslarım

Bookmarks