Work and Travel
Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Galveston - Texas

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Hocam ben şimdi gönderdim application formunu universty apartment a çokacayip de pişman oldum burayı okumadan gönderdiğim için ama aklıma da bişey takıldı havaalınndan galvestona nasıl gelecez peki university nin servisi var 65 75 $ gibi bişey taksi 150$ civarında çok pahalı geldi bana. Ben hazıran 8 saat 18:05 de george bush ta olacam nasıl ulasım saglarım sizce ve bende ev tutmak istiyorum şimdi iptal edebilirim umarım başvurumu. Evi tutarken arkadaşlar şu linki paylaşmışlar Galveston Somerset Apartment Rental Rates gayet iyi gibi geldi bana hatta yurttan bile iyi ama yanıma bi kişi nasıl bulacam ben oraya gidince tek başıma o parayı vermek zorunda kalmayayım sonra?

Bide Floor Plans :: Apartments in Galveston, TX :: Island Bay Resort burda ki plan A da clo diyo ranza dimi onlar?

Buda somerset ten benım calısacagım yere mesafe yuruyus 13 dk http://goo.gl/maps/01eOe
    Konu ozanozugur tarafından (13-05-2013 Saat 06:31 PM ) değiştirilmiştir.
    Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozanozugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam ben şimdi gönderdim application formunu universty apartment a çokacayip de pişman oldum burayı okumadan gönderdiğim için ama aklıma da bişey takıldı havaalınndan galvestona nasıl gelecez peki university nin servisi var 65 75 $ gibi bişey taksi 150$ civarında çok pahalı geldi bana. Ben hazıran 8 saat 18:05 de george bush ta olacam nasıl ulasım saglarım sizce ve bende ev tutmak istiyorum şimdi iptal edebilirim umarım başvurumu. Evi tutarken arkadaşlar şu linki paylaşmışlar Galveston Somerset Apartment Rental Rates gayet iyi gibi geldi bana hatta yurttan bile iyi ama yanıma bi kişi nasıl bulacam ben oraya gidince tek başıma o parayı vermek zorunda kalmayayım sonra?

Bide Floor Plans :: Apartments in Galveston, TX :: Island Bay Resort burda ki plan A da clo diyo ranza dimi onlar?

Buda somerset ten benım calısacagım yere mesafe yuruyus 13 dk Landry's Seafood House to Somerset Apartments & Retirement Village - Google Maps
    University apartment ta kalma da nerde kalirsan kal..Iptal et bisi yap bi yolunu bul....

University apartment in servisi ucuz havalimaninda 6 saat mahsur kalmayi goze aliyorsan tabi...Kisaca bu kurulusun herseyi sallama ne servisi ne konaklamasi iyi.....onun yerine arac kirala geze geze gel....

Sommerset tarzi apartmentlar nasil yapiyorlar bilmiyorum tam olarak. Diyorlar ki evi kiraliyoruz biz yatak kiralamiyoruz diyorlar....O kisileri tamamlayamadiginda o miktari odeme ihtimalin var ama.Sanmiyorum adaya baya ogrenci geliyor...Illaki dolar....

Island bay is yerine uzak degil mi senin biraz...Ulasim zor olur kanimca....Yine de sen bilirsin...

Su an sommerset iyi gibi duruyor senin icin bence...

University aparment haric bize her yer trabzon....(egeliyim bu arada...)
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)