Work and Travel
Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Galveston - Texas

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tamamdır hocam sommerset apartments a mesaj attım cevap bekliyorum ua hakkında dediklerini de önceden okudum ve soğuk bakıyodum oraya zaten sağolasın

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı özgür.yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamamdır hocam sommerset apartments a mesaj attım cevap bekliyorum ua hakkında dediklerini de önceden okudum ve soğuk bakıyodum oraya zaten sağolasın
    Sommerset pleasure pier e biraz uzak degil mi ? 2.7 mil yaklaşık 4.3 km gösteriyor google maps ten ölçtüğünde ? Bu arada aynı yerde çalışacağız Bubba Gump da. Rica etsem Sommerset ten cevap gelince burada paylaşırmısın nedir ne değildir diye ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Deadline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sommerset pleasure pier e biraz uzak degil mi ? 2.7 mil yaklaşık 4.3 km gösteriyor google maps ten ölçtüğünde ? Bu arada aynı yerde çalışacağız Bubba Gump da. Rica etsem Sommerset ten cevap gelince burada paylaşırmısın nedir ne değildir diye ?
    doğru hocam 3 mil civarı yazıyo zaten , university apartments da 5 mile yakın .Aynı yerde çalışcaksak özelden haberleşelim gitmeye doğru ve sommerset konusunda da cevap geldiğinde paylaşırım burda

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı özgür.yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sommerset'e mesaj atma ara.Maillere bakmiyorlar fazla.Katherine diye bi kadin sorumlu ordan. Ara Onla konus.Rezervasyon yaptir gidecegin tarih icin.

Galveston Somerset Apartment Rental Rates bu linkten müsait olduğunda bakabilir misin mesela burda 1 bedroom dediği bi kişilik mi oluyor veya 2 bedroom dediğinde 2 kişiyse 775 dolar kişi başı mıdır yoksa total mi ? gittiğin için tecrübene dayanarak sordum en azından yapısını bildiğini umduğumdan sordum hocam

Diger soruna gelirsek,

Bu bedroom denilen sey yatak odasi degil. Bu iki adet tek kisilik veya cift kisilik tek yatak demek. Ama genelde iki tane tek yatak olur.
    Yani 1 bedroom = 2 kisi kalabilir demek 2 bedroom da ev 4 kisilik demek oluyor. 2 bedroom lu evde kalirsan toplam kira miktari 4 e bolunecek . Umarim anlatabilmisimdir.
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı captain89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sommerset'e mesaj atma ara.Maillere bakmiyorlar fazla.Katherine diye bi kadin sorumlu ordan. Ara Onla konus.Rezervasyon yaptir gidecegin tarih icin.

Diger soruna gelirsek,

Bu bedroom denilen sey yatak odasi degil. Bu iki adet tek kisilik veya cift kisilik tek yatak demek. Ama genelde iki tane tek yatak olur.
    Yani 1 bedroom = 2 kisi kalabilir demek 2 bedroom da ev 4 kisilik demek oluyor. 2 bedroom lu evde kalirsan toplam kira miktari 4 e bolunecek . Umarim anlatabilmisimdir.
    Bu arada fiyatlar 2011 güz dönemi içinmiş , fiyat artışı olma ihtimalı yüksek.
    http://www.galvestonsomersetapartments.com/rates.html
    Konu Deadline tarafından (11-05-2013 Saat 07:26 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)