Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 41 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 16 aralık ciee iş fuarı..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı Clandestino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç sanmıyorum, illaki bir etkileşim olur fakat şehir merkeziyle bir olmaz. Şehir merkezinde birçok insanla tanışıp iş saatlerin dışında vakit geçirmek mümkündür. Bence insanların kültür ve yaşayış biçimlerini öğrenmek için onları doğal ortamlarında, işleriyle güçleriyle, aileleriyle meşgul oldukları yerde gözlemek lazım, merkeze 16 mil uzaktaki bir resortte insanların tatillerini izleyerek değil.
    Hocam tatillerini izlediğin insanlar eğer müşteriyse zaten onlarla bi kültürel etkileşim olmadan adam otelden ayrılır gider..Eğer çalışanlarsa,onlarında bi hayatı vardır.Şehirdeki kadar sayıca fazla insanla tanışıp etkileşim yapamasanda dağ başında da insanlarla kültürel etkileşim kurabilirsin.Ben 2009 2010 2012 yılında dağ başına gittim Colorado da bi kasaba,ve aile ortamı arkadaş ortamı herşeyi yaşadım.Amerikalı iş arkadaşlarımızla beyzbol maçı amerikan futbolu maçı basketbol maçı,dizi,film vs herşeyi beraber izledik.Eğer sosyal açıdan aktifsen insanların arasına karışıp bişeyler paylaşman uzun sürmez..

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Ayrıca nereye gidersen git sonuçta farklı bir kültürün yaşayış tarzı içinde olacaksın.Kültürel etkileşim illa ki amerikalılarla oturup içmek, gezmek, eğlenmek değil onların yaşayış tarzlarından, günlük alışkanlıklarına kadar her şey görüp tanımaktır.Ve bu da gözlem yoluyla gerçekleşir.Ayrıca hiç sanmayın ki siz oraya gider gitmez amerikalılarla arkadaş olacaksınız, onlarla gezip tozacaksınız.İş yerinde muhabbet edebilirsen yine iyi.Senin daha çok takılacağın ortam senin gibi WAT öğrencileri olacak ve zamanının büyük çoğunluğunu da onlarla geçireceksin.Ama yine de farklı bir kültürde yaşamadan dolayı amerikan kültürünü de öğreneceksin.Bunun için illa ki NY gibi yerlerde yaşamana da gerek yok.
    ""Let the game begin""

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

iş seçenekleri genel olarak birbirlerine benzeyecektir fuarlar arası .. zaten fuara 15 gün kalaya kadar işler güncellenecek ben uçak biletlerini aldım istanbuldan gidicem fuara

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Çok az seçenek var diğeri şubatta olacak ona katılım daha yoğın olur tahminimce

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

bende aynı iş fuarına katılacağım fakat hala bana herhangi bir iş gelmedi acaba siz hangi firmalarla çalışıyorsunuz mail ile mi aldınız iş seçeneklerini ?

Advisle anlaşmıştım fakat hala bir bilgilendirme yapılmadı.
    Konu kskcarsi tarafından (18-11-2012 Saat 07:44 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

şubattaki iş fuarları hakkında bilginiz var mı ? nereye gideceğimi ne iş yapacağımı bilmiyorum ingilizcemi en iyi nerede geliştirebilirm bu kararı daha veremedim geç kalmışmıyım ?2. sorum ise ciee ing mulakatı olucakmış sanırım video lu bu hakkında bilginiz varmı teşekkür ederim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

İstanbul iş fuarı listeleri tam olarak açıklanmadı , daha çok az is belli olmuş

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

büyük ihtimalle ben de katılacağım izmirdeki fuara inş. kafamızdaki işi kaparız da problem çıkmaz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadaslar. Bende 16 aralıkta İzmir'de yapılacak olan fuara katılacağım. Bana sunulan işler http://dynamichire.ciee.org/AgentEve...event=30290418 bu adresde bulunuyor. Ben 320 guest ranch olabilir diye düşünüyorum. 2.iş de bulabilirsek güzel bir wat olur diye düşünüyorum. Benim gidiş tarihi olarak 11-12 haziran olur büyük ihtimal,dönüş ise 20 eylül diye düşünüyorum ve montanada bu süre içerisinde biraz para biriktirebilmeyi umuyorum. Sizde fikirlerinizi yazarsanız mutlu olurum. Montana'ya gitmeyi düşünen ve İzmir'deki fuara katılacak olan arkadaşlarda bana mail atarlarsa sevinirim.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

gidecegin yerde ikinci is bulma ihtimalin yok gibi. dagin basinda bir otel cunku. ikinci is umuduyla gitme pesinen soyleyim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet haklısın. 2.iş imkanı çok düşük bir ihtimal. Neyse ya hayırlısı artık.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)