kalahari resort sandusky de işe alındım 15 haziran gibi gitmeyi düşünüyorum fakat havalimanları ve ulaşım hakkında bilgim yok. En kolay yoldan ve ucuza tabiki nasıl gidebilirim?
not: site içinde arama yaptım bulamadım
yok mu giden bilen kimse![]()
kalahari resort sandusky de işe alındım 15 haziran gibi gitmeyi düşünüyorum fakat havalimanları ve ulaşım hakkında bilgim yok. En kolay yoldan ve ucuza tabiki nasıl gidebilirim?
not: site içinde arama yaptım bulamadım
yok mu giden bilen kimse![]()
Konu tuncakyuz tarafından (11-12-2012 Saat 07:50 PM ) değiştirilmiştir.
ben gittim arkadaşım en kolay yolu cleveland havaalanına inip ordan taxiyle sandusky e ulaşmaktır. ama taxi 100 dolar civarı tutuyo biz 4 kişiydik o yüzden rahat oldu. ama en ucuz yolu dersen amtrakla yani trenle sandusky e gitmeyi deneyebilirsin ama dedğim gibi bidaha gitsem yine de cleveland havaalnında inerdim.
kişi başı mı 100 dolar tuttu taksi yoksa toplam mı ve kaç saat sürüyor cleveland'dan sandusky?
yok toplam önce adam 130 dolar dedi pazarlık yaptık 100 dolara indirdik kişi başı 25 dolar oldu 1 saat falan sürüyo cleveland sandusky arası istanbul izmit gibi
Diğer arkadaşların yaptığı yoruma katılıyorum. Cleveland'a ulaşmalısın ve oradan Sandusky'ye gidersin. Greyhound ile yaklaşık $20 diye biliyorum. Greyhound çok kullandım için rahat olsun. Amerikalılar sıcak kanlı bazen muhabbete de girersin. Diğer otobüs firmalarıyla da ulaşım yaptım fakat Çin şirketlerine itimat etme derim.
Bunların dışında Cleveland için biletler pahalı olabilir. New York üzerinden otobüs ile Sandusky'ye geçebilirsin. Ben geçtiğimiz yıl Columbus,OH için New York'tan 13 saat otobüs yolculuğu yapmıştım.
"Some people feel the rain. Others just get wet"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks