hakkında bilgi verebilecek kimse yok mu..:S
hakkında bilgi verebilecek kimse yok mu..:S
Forumda Rhode Island diye aratabilirsin. Bende iş bulmuştum burada fakat haftada 40 saatten fazla vermiyorlar.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
forumda detaylı bir şekilde araştrdım fakat net bilgiler yok..geçen sene gitmiş bir arkadaş olsaydı keşke..
işin tam olarak ne orada
hotel de çalışmayı düşÃ¼nüyorum..
arkadas icin kisa sureli bir arastirmaya girmistim. block island kucuk bir yer ve wat icin sanirim biraz fazla elit. pahali olur yani bence. ferryler vardir ama ulasim sikinti. yuzeysel yuzeysel, cok onermem diyeyim.
İşi henüz seçmedim..bakalım daha iyi bir iş bulamzsam seçeceğim artık napalm..:S
Arkadaşlar seneye için araştırmalarıma başladım,bir arkadasım geçen sene oraya gitti alabilirsem onun sayesınde job offer alıcam ama almadan önce sizin de yorumlarınızı duymak istedim.Arkadaşımın dediğine göre en fazla 60 saat civarı saat veriyorlarmıs.Ama ada genelınde bırçok magaza dükkan vs. elamana ihtiyaç duyuyormus ve eglenceli bir yer de oldugunu soyledı bilmiyorum belki bana Wyomingten sonra cok güzel geldiKısacası yorumlarınızı duymak gerçektemn cok iyi olacak bu adayla ilgili
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks