Work and Travel
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: las vegas-grand canyon

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı barisyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tura hıc katılmadım ama calıstıgımız yere gelen turlara göre gelıp burda 1 gece kalıyorlar burdada gezılebılecek en guzel manzaralı yerlere otobusler var ucretsiz onlarla gezıyosun yani bu tarafa gelınce arabaya gerek yok gıbı tabi sadece canyonun ufak bı noktası burası,,, bızım burdanda duzenlenen turlar var farklı yerelere bızım ıcın sırketın ayarladıgı turlar oralar ıcın araba şart burdakı shuttle lar gitmıyor gelmısken flagstaff takı gozlem evıne fln da ugrarsınız yolunuz üzerinde olucak zaten
    kalmalı değil tek günlük turlar istiyorum zaten sabah cıkıcaz gece dönsün beni otelime bıraksın ertesi gün ucak var zaten o tür turlar hakkında bilgin var mı. çok soru sordum ama ordan birini bulmusken kıstırıyorum kusura bakma artık 1-Day Grand Canyon South Rim, Hoover Dam Tour from Las Vegas - TakeTours şu linke bi bakarsan çok sevinirim gerçekten ya yorumunu merak ediyorum iyimidir nasıldır sence

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı ggokhan_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kalmalı değil tek günlük turlar istiyorum zaten sabah cıkıcaz gece dönsün beni otelime bıraksın ertesi gün ucak var zaten o tür turlar hakkında bilgin var mı. çok soru sordum ama ordan birini bulmusken kıstırıyorum kusura bakma artık 1-Day Grand Canyon South Rim, Hoover Dam Tour from Las Vegas - TakeTours şu linke bi bakarsan çok sevinirim gerçekten ya yorumunu merak ediyorum iyimidir nasıldır sence
    attıgın linkte Grand Canyon South Rim, Bright Angel Lodge dediği yer bizim çalıştığımız yer hatta ben brıght Angel da calısıyorum tur otobusleri sabah 7 8 gıbı gelıyorlar galıba, gezilebilecek ücretsiz otobüs duraklarına cok yakın indiğiniz yerin aşağısında red bus otobüsleri var onlar 5 6 durakta canyonu gezdırıyorlar tabi sadece bir tarafını diğer taraf için yavapai tarafına gecmenız gerekıyor tekrar o duraklardan o tarafa gıden otobusler gecıyor sadece sormanız yeterli aynı zamanda otobuslerın içinde gezılebilecek yerleri gösteren ufak haritalar var turistere yardımcı olmaları için nlardanda yararlanabılırsınız yavapai tarafının manzarası red bus ların gittiği tarafa göre cok daha güzeldir. son olarak bu bahsettiğim canyonu gezdıren otobuslerın hepsi ücretsiz, skywalk tarafı hemen skywalk a gıtmek ıcın para verıyosun hem girmek için bi de fotograf içinmiş çok pahalıya mal olur tura verıcegın parayı tamamen oraya verırsın, bu taraf ordan cok daha ucuz ve guzel
    Konu barisyaman tarafından (14-09-2012 Saat 06:22 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)