Bu yaz Arizona-Grand Canyon National Park ta çalışacağım daha önce buralarda çalışmış olan arkadaşlar bu yer hakkında bana yardımcı olabilirlermi?
Bu yaz Arizona-Grand Canyon National Park ta çalışacağım daha önce buralarda çalışmış olan arkadaşlar bu yer hakkında bana yardımcı olabilirlermi?
Cok canin sikilir hocam orada pek eglence de yok. Bence baska islere bak derim. Arkadasim calismisti 2008 yilinda 4000$ civari kazanmisti fakat hangi is onu bilmiyorum.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
evet cok can sıkıcı bi yer gıbı gelıyor banada şirket bu işi çok övmüştü ve bı kaç işe yazılıp olmayınca bende artık ne olursa olsun dedım fuarda işi aldım mecbur gıdıyorum artık,,, burda iyi para kazanıp amerikayı gezmeyı dusunuyorum belki tek avantajı bu olur
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
konu açılalı baya olmuş ama giden biri varsa ortamından ve neler yapılabileceğinden bahsedebilir mi ? ben de bu yaz büyük ihtimal buraya gideceğim
yok ben kabul etmedim arizona olduğu için bence sende kabul etme çok sıkıcı filan diyolar sonuçta nese etkilemeyim ben seni ama hani iş verenlerin job start dates bilgileri varya fuar sitelerinde sende gidişini ona göre yap bence banada 24 haziran diyince sadece arizona var dediler ama iş verenlerden 1 ağustosa kadar alım yapanlar var
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks