hersey karşılıklımı hacı bende gelmeden bu siteden bana yardımcı olan çok arkadaş oldu bende elimden geldiği kadar yardım etmeye calısıyorum bu arada calısmaktan zaman bulamadım bakmaya ama sen otobuse bınıp haritayı eline aldıgında en uç nokta neresiyse o durakta in zaten anons olarak durakların ismini söyluyorlar durak isimleri haritada yazıyor cok rahat bulursun,,, bir de burdan 1 2 ekim de ayrılan bi arkadaşım var Belki kalırsanız kalıcak yer konusunda yardımcı olur size yani kaldıgımız evlerden birinde ücretsiz olarak ağırlayabılır, son olarak geldiğinizde hep tepeden canyon manzarasını görüceksiniz eğer zamanınız varsa ve kondisyonunuz az cok varsa canyona bi yürüyüş yapın derim kayalıkların yanından patika şeklinde oyulmuş yollardan aşağıya 10 mıl ınıosun 10 mıl cıkıyosun ama hayatında göemeyecegın manzaralar goruntuler var çok yorucu ama çok eğlenceli canyona sadece fotograf için gelmıyosanız sizin için farklı bi deneyım olabılır (Eğer İsterseniz söylediğim arkadasın mail adresini ismini fln özelden yollayabilirim)
Bookmarks