Arkadaşlar başlangıçtaki en temel soruyu kimse sormuyor. Ben sorayım, cevabı gerçekten bilen varsa kendi yorumunu katmadan yanıtlasın lütfen ? ABD NEDEN BAZI ÜLKELERDEKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ YAZIN ÇALIŞSINLAR DİYE AMERİKAYA DAVET EDİYOR ?
Arkadaşlar başlangıçtaki en temel soruyu kimse sormuyor. Ben sorayım, cevabı gerçekten bilen varsa kendi yorumunu katmadan yanıtlasın lütfen ? ABD NEDEN BAZI ÜLKELERDEKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ YAZIN ÇALIŞSINLAR DİYE AMERİKAYA DAVET EDİYOR ?
Benim bu konudan ve konu içinde başlığı destekleyen arkadaşlarımın yazdıklarımdan anladığım şudur Wat'a katılmanın mantıklı bir tarafı yok.Siz arkadaşlarıma wata katılmanın nasıl mantıklı olduğunu anlatmadan önce bu yukarıdaki mesaja kendi yorumumu katmadan cevap vermek isterim böylece başlıkta karanlık kalan büyük bir kısım aydınlanacaktır.
Diğer her ülke gibi ABD de yazın turistik olarak hareketlenen bir ülkedir.Bu hareketliliği karşılamak üzere bazı iş acıkları cıkar altını ciziyorum bu işler Tommy de Satış elemanlığı da olabilir Holiday innde housekeeper likte.Bu cümlenden anlaşılacağı üzere sebep bu iş amele işi benim insanım yapmazdan değil genel olarak işgücüne ihtiyac olması nedeniyle yapılır.Nasıl yazın marmariste gidip rahatına iş buluyorsan aynı şekilde yazın gidip ABD nin de her yerinde rahatına iş bulabilirsiniz ABD nin yazın öğrenci alıp calıştırmasının sebebi budur.Bu konu hakkında daha birşey söylemiyorum.
Wat'a katılmanın mantığına gelince gercekci olmakla başlıyalım.ABD dünyanın en görülesi ülkelerinden biridir.Aynı şekilde en zor giriş yapılacak ülkelerinden biridir de bugün bırakın Türk ün çinlinin abd ye giriş zorluğunu isveçlisi almanı bile zor gitmekte abd ye.Yani dünyanın bu ülkesini görecekseniz Wat en kolay yol sizin için bana gelip türkiye abd den farklı değil gibi cümleler kurmayın ben türkiyenin 50 ye yakın şehirinde gece gecirdim mardini diyarbakırı izmiri antalyası dahil söyleyebileceğim cok fark var.Bizim dünya ya duyurduğumuz Trabznonun uzun gölünü ben bir adamın arka bahcesinde gördüm.
12 dolarla ilgili meseleye gelince o adam orada kıdemli olabilir kıdemliye fazla para ödenmesi normaldir.Benim calıştığım yerde 3. yılı olan wat öğrencisi 11 dolar alırken aynı işi yapan 5 yıllık abdli chris 8.25 alıyoriddia ederek genellediğiniz watcı abdliden daha az parayla daha amele koşulda calışır teziniz tamemen dayanaksız tamamen gecersizdir.
Ben bu işi neredeyse her yanıyla mantıklı sebeplere dayanarak savunabilirim varsa sorunuz yada kafanıza takılan birşey sorun.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks