Alıntı SYSOP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sana insanların düşüncelerine ve hislerine "saçma sapan" deme hakkını kim veriyor? Nickindeki turunculuk mu, daha önceki abd tecrübelerin mi başka birşey mi?

Burada konuyu açan arkadaşla bi empati kurmaya,duygu düşüncelerini anlamaya çalışıyorum, konuyu saptırmayım diyorumda ben dahil diğer kişilerin düşüncelerine saçma sapan deyip duruyorsun, ben senin düşüncelerine yorum yaptım mı? Yada benim düşüncelerime yorum talep ettim mi?

İnsanların özgeçmişinden haberin olmadan ne iş geçmişiniz var ne diplomanız var demişsin.Ne biliyorsun adamın buradaki iş geçmişini belki abd deki adamdan daha kalifiye bi çalışan? Belki ikinci üniversitesini okuyor.?

Düşünceleriniz ne olursa olsun, hatta ön yargılarınız ne olursa olsun ama kimse burada birbirinin düşüncesini nitelendirme hakkına sahip değil yaptığın "yorum" amacını aşıyor..
oncelikle forumda bulundugunu hatirlatirim..amerikada wat islerinde calismayi sinif farki olarak kim nitelendirirse nitelendirsin buna ben diledigim gibi sacma sapan deme hakkina sahibim bu benim dusuncem burasi da insanlarin bilgelrini ve dusuncelerini paylastigi bir alan bu bir.. ikincisi eger ki forumda birsey yaziyorsan bunun ustune ben yorum talep ettim mi gibi seyler soylemen cok garip gercekten.. evet burda ozgecmisi cok iyi olan kisiler olabilir ama bunun orani % 1 bile zor vardir.. amerikali bir isveren icin senin diploman bir hic bunu hala anlayamiyorsunuz.. sen istersen 4 universite bitir istersen yuksek lisans yap bu onlar icin bir hic seni lise mezunu statusune koyacaktir cunku senin universitelerini tanimiyorlar.. ayrica amerikada bir isveren ingilizcesinde aksakliklar olan birine mi duzgun isler vermeli yoksa ingilizcesi mukemmel olan birine mi.. tabiki wat ogrencilerine en alt duzey isler verilecek..son olarak da benim ne oldugum az cok bilinir forumda.. burda bu sacma dusuncelerle su an amerikada olan kisilerin kafalari karismamali ve yazlari berbat olmamali bu dusuncelere saplanip kalarak , yeni gitmek isteyenlere de yanlis imaj cizilmemeli wat programi hakkinda.. soylediklerimin icinde yanlis oldugunu dusundugunuz seyler varsa argumanlarinizla beraber bunlarin yanlisligini gosterir dogrularini soylersiniz.. onun disinda kisisel mesajlar yazilirsa tarafimdan silinecektir.. konu icinde ikili tartisma ortami olmasin...