Arkadaşlar ben defalarca yazdım. Wat yaz sezonunda amerıkada açığa çıkan ve amerıkalıların yapmak istemedikleri kas gücü gerektiren işlerde 3. Dünya ülkelerindeki sağlıklı insanların ülkelerine geri dönmek şartıyla amerikaya kabul edilmesidir. Bunun içinde en uygun adaylar üniversite öğrencileridir. çünkü ülkelerine çok büyük olasılıkla geri döneceklerdir. Yani bu iş için eğitimsiz, okuma yazma ingilzce bilmeyen afrikalıların ülkelerine sezon bitince geri dönme olasılığı daha fazla olsaydı emin olun bizim yerimize onları çağırırlardı. şunuda belirteyim biz ucuz iş gücü değiliz ama hiçbir nitelik gerektirmeyen işlerde çalıştığımız için çoğu işte asgari saatlik ücret üzerinden maaş alırız.
Bizimde bu programa katılma amacımız eşe dosta ben amerikaya gittim deyip hava atmaktır. Başka hiçbir amacımız yoktur. Yoksa amerikada yapacağımız işlerin benzerlerini yada daha iyilerini marmariste fethiyede bodrumda çok kolay bulabiliriz. Ayrıca buralarda daha fazla ingilizce konuşma imkanı bulabileceğinizinde garantisini veririr.