ozgursumun dediklerine harfiyen katılıyorum.3.sınıf insan nedir Wat ta yapılan işleri amelelik veya 3.sınıf insan işleri diye nitelendirenlerin hemen hepsi türkiyede henüz calışma hayatını görmemiş insanlardır bunu net bir şekilde belirtiyorum.Gidin türkiyede gönül kahvesinde iskenderci de veya lüks diye tabir ettiğiniz starbucksta calışın bakayım abd de bir housekeeper gördüğü saygıyı görüyor musunuz ben türkiyede de abd de bu tarz işlerde calıştım ve karşılaştırabiliyorum.Ayrıca ben shift im biterken abdli college ögrencisi anthony e yerimi bırakırken nasıl olur da ben 3. sınıf o herif 1.sınıf abdli sıfatına girebiliyor.
Burada gelip abd linin yapmadığı işi bize yaptırıyorlar gibi cümleler kurmayın abd li de sizin yaptığınız işi yapıyor tek fark o adam belki okumamış oluyor veya sadece yaz için college parası biriktiren bir öğrenci oluyor ki sizinde bundan farkınız yok zaten.
Oradaki fırsatların yarısını türkiyede göremezsiniz o yüzden gözünüz acık olsun kafayı eğip eve girip internet başına oturmayın oralarda.
Bookmarks