dostum çok karamsarsın yav. Work And Travel in amelelik olduğunu bilip giden çok az kişi var zaten sen 2 sene araştırıpta nasıl göremedin işte çalışırken değil de çalışırken oluşturduğun arkadaşlıklarla ingilizceni geliştireceğini. EN BASİT MANTIĞIYLA sen burda bir starbucks a gittiginde yada her hangi bir kafe ye gitttiğinde ordaki çalışanlarla ne kadar konuşuyorsun ? orda burdan farklı olmıcaktı ki. araştırmayan çoğu kişi bunun hatasına düşmekte çoğu şirketler tarafından kandırılmakta zaten forumda bı kaç yerde okudum araştırmadıkları o kadar belli ki herşeyi şirketin anlatmasını beklemişler şirket bu işin kötü yönünü niye anlatsın adam ticaret yapmak zorunda ha bunun ne kadar etik olduğu tartışılır tabi. neyse konuya dönelim![]()
ayrıca sen ingilizce geliştirme konusunda kastettiğin eğer gramer olarak geliştrimekse zaten yanlış programdasın bu programda peki insana kattığı benim gördüğüm şudur. pratik ve konuşma cesareti senın o sınırlı dediğin konusma sayesinde bile konuşma cesareti kazanıcaksın ayrıca eğer aktif bir insansan çok fazla sayıda insanla tanışabilirsin. benim tüm arkadaşlıklarım işte çalışırken tanıştığım insanlarla oldu. yani iş bir amaç değil insanlarla tanışmak için kullanacağın bir araç.
2 sene araştırıpta vasıfsız 3. sınıf işlerde çalışıyorum demeni açıkçası anlamadım. en dandik şirket bile bunu work and travel ı anlatırken söyler orda vasıfsız eleman olarak çalışıcaksın dıye.
Sen moralini yüksek tutmaya çalış insanlarla tanışmaya bak. illaki tanışıcakların kafa dengi insanlar olur. çalışırken olmaz ise gece klubunde yada barlarda mutlaka tanışırsın yeterki aktif ve girişken ol biraz.
Bookmarks