Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yemek Sorununa Çözüm Önerisi :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı earthborn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öle tabi Türkiye de peynir ekmek , poğaça ile karnını doyurabiliyorsun yaşam standartlarını gidince görürsün her şey para mc donals ta sabah istediğini yiyemiyorsun 11 e kadar kahvaltı menülerini almak zorundasın 3-4 dolar 11 den sonra mc double yiyebilirsin 1.29 galiba yani dışarıda kahvaltı önerilmez evde yumurta yersin artık
    dediğin gibi oraya sürünmeye gidiyoruz bu program böle bir şey zamanla kanıksıyorsun hadi sana başarılar
    belki ayrımcı bir benzetme olacak ama kötü bir niyetim yok.Ben kemerde doğdum büyüdüm ve orada yazları doğudan gelenlerin nasıl eşşek gibi çalıştıklarını gördüm.Onlarda nasıl olsa kemerdeyiz antalyadayız diye sevinç içinde vakit geçiriyolar...3 kuruş paraya mutlu olup yaşam standarlarıyla renkleriyle daha üstün olan kemerde iyi vakit geçiriyolar ama hiç yükselemeden yerlerinde sayarak sürünüyolar..Aynı doğudan gelenlerin kemerde yaşadıkları kultur şoku fakırlık ve dışlanmışlık içinde bir yaz bekliyo sanırım bizi...hevesim kaçtıı

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belki ayrımcı bir benzetme olacak ama kötü bir niyetim yok.Ben kemerde doğdum büyüdüm ve orada yazları doğudan gelenlerin nasıl eşşek gibi çalıştıklarını gördüm.Onlarda nasıl olsa kemerdeyiz antalyadayız diye sevinç içinde vakit geçiriyolar...3 kuruş paraya mutlu olup yaşam standarlarıyla renkleriyle daha üstün olan kemerde iyi vakit geçiriyolar ama hiç yükselemeden yerlerinde sayarak sürünüyolar..Aynı doğudan gelenlerin kemerde yaşadıkları kultur şoku fakırlık ve dışlanmışlık içinde bir yaz bekliyo sanırım bizi...hevesim kaçtıı
    aslında fakir değilsin yanında çalışanlarla aynı parayı kazanıyorsun aynı haklara sahipsin bende geçen sene şoktaydım sorun, giderken fazla para harcıyorsun onu çıkartmaya çalışıyorsun rahat olacaksın 3-4 doları düşünmeyeceksin Türkiye ile karşılaştırma yapmayacaksın bu sene yemeği hiç düşünmeyeceğim 200 dolar fazla harcayayım kafam rahat geleyim ülkeme yeter yoksa parayı düşündün mü mutsuz oluyorsun zevki kalmıyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)