Arkadaşlar elimizde iş anlaşması olmadan vize görüşmesinde sadece DS-le vize ala bilirmiyiz ? Ala bilirsek Konsolos nerde çalışıcan ? ne iş yapıcan ? gibi sorular verirse ne cevab vericez ?![]()
Arkadaşlar elimizde iş anlaşması olmadan vize görüşmesinde sadece DS-le vize ala bilirmiyiz ? Ala bilirsek Konsolos nerde çalışıcan ? ne iş yapıcan ? gibi sorular verirse ne cevab vericez ?![]()
Şirketin bi kaç prosedürü atlayıp direk ds-2019 getirtebilir.Yasal değildir ama senin için sakıncası yoksa ortada sorunda olmaz.Yani senin için iş uygunsa sorun olmaz.Aam sen dersenki bu iş bana göre değil ve ben bişeye imza atmadım o zaman sana yeni iş ayarlamak zorundalar.Şirketinle aranda nasıl bi diyaloğun var bilmiyorum ama problem yok gibi geliyor bana.Bu arada ds-2019 formunda iş bilgileri yazar.Ordan bakıp öğrenebilirsin.Eğer ds-2019 formu nasıl bi belge bilmiyorsan http://www.turkishwat.net/vize-ve-pa...r-resimli.html bu konuya bi bak derim fikrin olsun en azından..
@Ugur çok sağol abi verdiyin bilgiler gerçekten çok işime yarayacak,amma son bir şey daha sormak istiyorum,ben şimdi Şirketle programa dair aramıza olan anlaşma metnine bakdım orda böyle bir madde var "Şirket sana sadece ABD"de herhangi bir eyalette iş bulmakla sorumludur" yani sadece bir iş bulmakla sorumlular şimdi ben bu işi istemiyorum desem anlaşmayı fesh eden taraf ben olmuyormuyum ? Fesh edersem 500$ civarında bir zararım olacak o yüzden sordum...
Tamam kardeş görüşeyim ben bi danışmanla..teşekkürler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks